| darius3347 a întrebat:

Am si eu o problema, astazi dimineata s-a trezit prietena mea m-a sunat si cum vorbeam noi mi-a povestit ca a VISAT ca era intr-o excursie blah blah si era acolo un baiat cu care se saruta si au dormit impreuna si asa mai departe dupa aceea mi-a spus ca s-a mai intamplat sa viseze ceva de genu dar nu cu aceeasi persoana, mi-e mi-a picat foarte prost si nu ma simt prea ok sunt cam suparat acum am nevoie de raspunsul vostru e ok ceea ce s-a intamplat? Are rost sa fiu suparat sau e doar un vis? Eu 1 consider ca visele au o legatura cu ceea ce iti doresti sau viata reala mentionez ca avem un an si sase luni impreuna. Va multumesc si astept raspunsurile d-voastra. Stima

Răspuns Câştigător
| Captoresque a răspuns:

Este doar un vis.
Visele sunt amprenta subconștientului, probabil a văzut un film în care era un cuplu, și i-a rămas în minte.

Niciodată nu vor avea vreo legătură visele cu dorințele cuiva.

4 răspunsuri:
| greenmile00 a răspuns:

Eu cred ca nu o satisfaci cum trebuie din punct de vedere sexual. E momentul sa te straduiesti mai mult!

| thalyslly a răspuns:

Doar un vis
nu putem controla ce visam

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Darius, e doar un vis stai linistit nu insemna nimic.

| CristianGrigor1986 a răspuns:

In vise se manifesta dorinte si fantezii din subconstient.este normal acest lucru.deci sunt de acord cu ce s-a spus pana acum - n-are rost sa faci botic.