| Ketta a întrebat:

Salutare am si eu o "problema" cand merg sa ma intalnesc cu prietena mea, ca prin minune dupa ce ne vedem mi se racesc mainile, la ultima intalnire am mers in maneca scurta ardea soarele afara, cald de ma topeam... cand a ajuns si ea la cv timp am observat ca iar mainile imi devenisera reci laughing nu inteleg de ce, poate fi ceva care va amuza dar e pe bune, nu stiu de cebig grin Vi se intampla si voua? vi s-a intamplat? ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Annellise a răspuns:

Draga Ketta,
Nu poti face mare lucru pentru ca nu depinde de tine, este ceva inconstient..organismul emana aceasta reactie la intalnirea ei.
Acest lucru duce la afirmarea faptului ca fata respectiva chiar are mare influenta asupra ta.
Incearca sa nu te mai gandesti la asta, si cu timpul vei ignora ca mainile iti sunt foarte reci.
Ea a observat acest lucru?

| Ketta explică (pentru Annellise):

Da, ea a observat acest lucru, m-a intrebat daca am mereu mainile reci... si i-am raspuns sincer, ca nu le am asa mereu, ci foarte rar, dar cand ma vad cu ea le am mereu recihappy

| Annellise a răspuns (pentru Ketta):

Este bine ca ai fost sincer, nu te ingrijora ca nu este ceva ff ff grav si in timp va trece atat timp cat tu nu te mai concentrezi pe acest lucru, ok?! Don`t worry be happy happy
Toate cele bune, Anne :*

6 răspunsuri:
| missoriginal a răspuns:

Ok, e putin ciudat...
De obicei baietii se incing cand vad fata iubitalaughing

| Ketta explică (pentru missoriginal):

Stiu in afara de maini care imi devin reci nu am nimic alcv laughing e ceva ciudat intr-adevar si vreau sa iti zic ca fata chiar ma incingebig grin

| PoeTuL05 a răspuns:

Aceasta raceala din sangele de la maini este data de teama din cate stiu eu.

| Ketta explică (pentru PoeTuL05):

Eu nu am nici o teama, o cunosc de 1 luna si suntem impreuna de 3 saptamani chiar azi am fac 3 saptamani happy dar totusi nu imi explic de ce raceala asta, oricum teama in nici un cazhappy iti multumesc pentru raspuns