| BoBoLiNo92 a întrebat:

Salutare. Am si eu o problema. Duminica a venit fosta mea prietena la mine si mi-a facut de mancare, etc noi suntem despartiti de o luna de zile, motivul este confidential, am fost impreuna 3 ani jumate. Eu i-am zis sa ramana la mine peste noapte cu fratele ei. In momentul ala ne-am luat in brate si mi-a pus capul la pieptul ei si am inceput sa plangem aman2, dupa aproximativ 2 minute cat am stat imbratisati, m-a respins si a zis ca este de ajuns, cu lacrimi in ochi. Acum tot nu vrea sa ne impacam. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Demonull a răspuns:

Daca ar veni fostele mele sa imi faca de mancare, cred ca as hrani toata Romaniarolling on the floorDa deci simte clar ceva puternic pentru tine.Fii langa ea se vede ca va iubiti.

| DistrugatorulDeVise a răspuns (pentru Demonull):

Bine că nu ai hrăni toată China.

| Demonull a răspuns (pentru DistrugatorulDeVise):

Te pot hrani pe tine, nu pe chinezi.

| DistrugatorulDeVise a răspuns (pentru Demonull):

Dacă doar pe mine atunci sunt cam puţintele fostele astea.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu cred ca te mai iubeste dar are si ea orgoliu ei daca te a respins, nu cunosc motivul supararii ei dar daca o vrei inapoi ar trebui sa iei masuri sa o recuceresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca o doare despartirea...totusi, e destul de suparata cat sa nu vrea sa se impace cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca a venit sa te otraveasca, si plangea ca nu i-a iesit tocanita letala.

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Buna! da e adevarat ca inca mai simte ceva pentru tine, si de aceea nu vrea sa fiti impreuna, poate ea te-a inselat si ii este frica sa iti spuna, de aceea sa desp de tine, pentru a nu te rani, si ii este frica sa nu o mai faca o data. altfel nu imi explic!

| xCruz a răspuns:

Poi este clar ca inca simte ceva pentru tine dar poate o retine ceva de nu poate sa se impace cu tine :-|..incearca sa porti o discutie cu ea pe subiectu'asta, sa lamuriti impreuna aceasta problema, sunt 3 ani jumate de relatie nu merita sa dea cu piciorul asa.