anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.
Am si eu o problema foarte foarte foarte mare..inainte sa spun vreau sa știți ca totul e pe bune..nu m-am trezit eu la ora asta sa fac mișto, e ora 3 când scriu.

Bun deci sa încep.
Azi pe la ora 22 sau ieri depinde cum va vine vouă..La ora 22 am întâlnit o femeie în club..sincer mi-a plăcut de ea..chiar foarte mult și nu eram beat..chiar era frumoasa, dar după 2 ore m-am îmbătat. Bănuiesc ca și ea la fel.Tin minte ca ne-am dus acasă la mine și după mi s-a tăiat firul.
M-am trezit acum..pe la ora 3, încă ma doare capul și sunt încă beat(dar gândesc mai rațional).

Aceasta femeie e la mine in pat, stiu sigur ca sunt împreună cu ea, dar nu-i știu numele, da frate nu-i știu numele și e de rău. Dacă ii spun asta mâine va dați seama ce o sa iasă.

Deci cum pot sa-i aflu numele fără sa-i spun?

(Nu cred ca am întreținut relații sexuale*)

E pe bune tot ce spun..si dacă tot îmi răspundeți la aceasta intrebare spuneți-mi ce sa fac ca să scap de mahmureala asta..eu încă sunt oarecum beat nu mahmur.Am dormit doar 3 ore.

Sănătate la toți.

Răspuns Câştigător
| pufulescu0o a răspuns:

Te calmezi acum prietenas!
Apoi te duci la somn si daca nu iti aduci aminte pana maine dimineata cum o cheama incepi sa faci glume " eu sunt Mihai, pe tine cum te cheama? " cee? nu stii cum ma cheama? ba stiu dar e un joc! si faci asa pana se linisteste si iti spune cum o cheama.

| Andrei96gggh a răspuns (pentru pufulescu0o):

Am rezolvat prietenaslaughing
Când m-am trezit i-am cerut instagramullaughing
Și aia a fost mersi oricum

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce fraier, cere-i Facebook. dă-i telefonul sa isi caute facebooku-ul și așa afli numele ei

| Violleta2022 a răspuns:

Culca-te si maine, cand esti complet treaz, o intrebi cum o cheama!

| Andrei96gggh a răspuns (pentru Violleta2022):

Am rezolvat pana la urma.I am cerut instagramul dimineața și aia a fost..mulțumesc oricum.

| mihai69 a răspuns:

Te uiți pe cartea de identitate a ei și afli.

| dullcat a răspuns:

Buna.Acum ceva timp aveai iubita.S-a terminat? Sper ca nu o inseli...

II spui pur si simplu ca te doare capul si nu iti mai amintesti de multe detalii din cauza bauturii, inclusiv numele ei.Vai, ce tragedie.laughing Daca ai ajuns la faza in care aduci fete acasa pentru sex (nu cred ca ar fi venit pentru un ceai), ar trebui sa te comporti mai matur.

| Andrei96gggh a răspuns (pentru dullcat):

Din fericire cu acea fată s-a terminat..nu o înșel.din contra din cauza ei s-a terminat.
Ms oricum.i am aflat numele pana la urma.I am cerut instagramul

| Emilian65 a răspuns:

Te culci lângă ea, dormi pana maine și când te trezești o iei în rate și o întrebi cum o cheamă. Dacă refuza să-ți spună, insiști să-ți răspundă pana când obții răspunsul așteptat.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Te culci si o intrebi de dimineata.

| Clau1978 a răspuns:

Spune-i Vanessa ca asta-i nume de taratura.

| epurasu a răspuns (pentru Clau1978):

happy happy, eu nu cred nimic din ce a povestit baiatu, tu crezi?!