| BoBoLiNo92 a întrebat:

Salutare, am si eu o problema. M-am despartit de prietena mea, cu care am fost 3 ani jumate. Ma lasat exact atunci cand am nevoie mai mare de ea. Eu am 20 de ani, stau singur si dupa ce ca stau singur ma simt ff singur sufleteste si aruncat intr-o rapa. O iubesc ff mult, eu stau si ma tot uit cand intra pe fb sau pe mess sa o vad k e bine si multe altele. Pe ea nici macar nu o intereseaza nimic de mine. Sunt = cu 0 pentru ea. Voi ce imi sugerati? Ce ziceti? Nu ma intrebati cauza despartirii k este confidentiala. Ramane doar intre mine si ea totul. Multumesc, rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| EvelineHappy a răspuns:

Uite mi s-a intamplat si mie asa dar numai atunci m-am despartit de el din cauza ca eram in stres.Cel mai bine ar fi sa incerci sa faci multe lucruri frumoase pentru ea ca de exemplu sa scrii deferite statusuri despre ea si apoi sa incerci sa fiti prieteni apoi o inviti sa priviti nu film...si o sa te culci cu ea si totul o sa revina la normal.

6 răspunsuri:
| mada1820 a răspuns:

Am trecut si prin astfel de clipe,incearca sa comunici cu cineva asta te va ajuta foarte mult sa te descarci,este foarte greu sa pierzi persoana iubita, toate amintirile ti se rascolesc in cap si asa mai departe, dragoste cu sila nu merge, incearca sa te plimbi, sa faci alceva altfel o sa simti ca inebunesti daca te gandesti numai la ea.

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

O iubire duce la multa suferinta, e adevarat, stiu ca nu o sa poti uita dar macar incearca, nu are rost sa suferi dupa o fata care nici nu o intereseaza de tine, nu meriti sa iubesti si sa nu fi iubit, e foarte dureros. iesi cu prieteni tai, fa petreceri, arata-i ca nu te doare deloc ca v-ati desp.

| angel1797 a răspuns:

Poate ca motivul despartirii voastre a facut-o sa fie asa. fetele sunt foarte incapatanate si poate ca ea vrea sa arate ca orice fata ca fara ea tie nu iti e bine si face aces lucru prin indiferenta.eu cred ca inca te iubeste nu putea sa stea atat timp cu tine daca nu te iubea u stii prin ce momente ai trecut cu ea.ea nu te-a uitat poate ca ai ranit-o foarte tare sau daca te-a lasat asa dintr-o data sigur are ea un m, oriv ..incearca sa vorbesti cu ea arata-i ca inca iti pasa si clarificati lucrurile.si daca ea nu vrea sa vb cu tine poartate la fel ca ea.si eu a facut asta unui baiat doar asa ca ma saturasem da noi am fost impreuna 7 luni dar in final sunt tot cu el si avem 1 an si o luna. spert ca te-am ajutat. bafta

| bibiicaaa a răspuns:

Daca pe ea nu o intereseaza de tine, pe tine de ce sa te intereseze de ea?! Totusi. dupa 3 ani, nu cred ca nu mai simte nimic pentru tine. Daca ea chiar nu te mai vrea, cauta-ti alta care sa te merite cu adevarat. Bafta!

| xcamyx a răspuns:

Pai sunt nenumarate cai de rezolvare a acestei probleme.Am inteles motivul despartirii este secret, dar acest motiv al despartirii ar putea fi si cheia rezolvarii problemei tale. Eu am 16 ani si si eu am prieten de 20 de ani.Am citit multa psihologie si ma pricep la asta foarte bine, am facut si o gramada de aplicatii cu teme de genul, deci practic sunt un psiholog in devenire. Mai gandeste-te uite eu iti las id meu de mesenger "eu_camy1996"si rezolvam noi cumva aceasta problema...dar va trebui sa imi spui si motivul despartirii.Te voi ajuta cu placerekiss

| rozalia10 a răspuns:

Inseamna ca nu te iubeste si a stat cu tine doar din plictiseala...sau iai cerut ceea ce ea nu vrea sa-ti dea...