Poate vrea sa vada daca si tu il iubesti si il astepti si tu inca trei ani Nu te-ai pus niciodata in locul lui. Nu-i nimic, acum iti dai seama ca si baietii sunt delicati, si poate fi un inceput.
Acum, serios, nu stiu daca e cazul sa il trimiti la doctor, nici nu cred ca il poti convinge usor, si ar insemna sa il mai treci printr-o trauma. Probabil e foarte emotionat. In cazul asta, putin alcool poate ajuta sa inlature inhibitia, e uzual si la indemana. Apoi, stati impreuna intr-un cadru intim cat sa va obisnuiti unul cu celalalt. Nu trebuie sa se simta presat. Relaxati-va, stati impreuna cateva ore imbracati sumar si va faceti de lucru prin casa. S-ar putea sa vina de la sine.
Mai e o posibilitate: in situatia asta, cand el a avut atata rabdare, va trebui sa ai si tu. Sunt sanse ca din teama unei ejaculari precoce sa se masturbeze inainte sa va intalniti. Si in cazul asta, chiar din cauza asta s-ar putea sa se intample. E foarte delicat pentru el si trebuie sa tratezi cu blandete si rabdare, e o chestie de bunavointa. Daca se intampla asa, poarta-te ca si cum te-ai bucura ca s-a simtit bine, faceti un dus separat, luati o gustare, in cateva minute va fi pregatit din nou daca nu se simte presat, si atunci va dura mai mult.
Apoi, ai grija ca atmosfera sa fie potrivita. Lumina, muzica, mirosul, mangaierile - pentru ca toate simturile sunt atunci intr-o forma speciala. Trebuie sa fiti amandoi convinsi ca indiferent ce se intampla e ok si puteti fi voi insiva fara retineri.
Este nevoie de un consult medical serios:la endocrinolog, la androlog si la psihiatru sau, conform recomandarii, la psiholog.
Naspa, situtia, acum stai cu el si ajutal sa-si revina, normal este imposibil sa stai 3 ani fara, pffff, doamne ce zici u acolo pentru mine este ca un cosmar, eu daca eram in locu la baiatu ala ma aruncam de la et 10
Lasati totul sa decurga de la sine, nu va ganditi ca trebuie sa faceti dragoste sarutativa, mangaiativa si totul o sa fie ok, dar preia si tu initiativa nu lasa sa actioneze numai el.succes.
Incearca sa il faci sa castige un pic de incredere. Problema e pe fond psihologic.