Si eu voi face 14 ani curand si cunosc un baiat cu care ma inteleg foarte bine si de obicei mai iese cu mine si cu inca o prietena. chiar daca e singurul baiat nu ii pasa. si chiar ne distram toti.deci eu zic sa te duci. va fi super.iar cadou bratara de argint e o ideea buna dar cartea depinde. daca stii ca ii place sa citeasca i`o poti lua daca nu atunci mai bine ii iei un urs de plus pentru ca tuturor fetelor le plac. nu conteaza varsta. si cu dansul nu iti fa griji doar lasa`ti corpul sa se miste si fi tu insati si ai sa vezi ca sti.
Succes!. Funda?
Eu zic sa meeergi o sa te distrezi mai bine daca sunt numai fete, mai ales ca o sa petreci mai mult timp cu fata care isi serbeaza ziua, altfel ai fi stat cu baietii si ai fi uitat ca ea te-a invitat. si despre cadou : o bratara din argint e cadoul perfect pentru o fata de 14 ani si o carte. da pe musica house nu inveti sa dansezi. pur si simplu dansezi cum iti vine. mai bine ar fi daca dansezi cu o fata, pentru ca tu nu trebuie sa faci prea mult pentru ca ea danseaza pe langa tine. cu placere BAFTA! :* sa te distrezi FUNDA?
Mutubal întreabă: