Inseamna ca ea te vede doar ca pe un prieten si a gasit o scuza de bun simt ca sa intelegi ca nu vrea mai mult de la tine. Acum daca stie ce simti pentru ea, daca va vrea si intr-adevar acestea nu au fost doar scuze, o sa vezi dupa ce termina cu licenta. Nu are rost sa insisti, pentru ca atunci va taia si legatura de prietenie ce o are cu tine.
Stie ca i.am spus ca imi lace de ea etc etc si mi-a zis ca nu se poate etc etc, ce am scris ma intrebare...
Pai de asta zic, mai ales daca a zis ca nu se poate, nu ai de ales decat sa o lasi in pace.
Pune penisul pe ea, arata-i ca ai un penis mare si gata ea o sa vrea sa il folosesca
Respecta-i dorinta si prioritatile. Esti baiat suficient de mare pentru a intelege ca nu conteaza numai ce vrei tu. Si ea are dreptul sa-si faca un iubit un baiat de care se indragosteste, nu o cunostinta!
Te-a refuzat ceva mai elegant. Nimeni nu e atat de ocupat. Daca avea sentimente pentru tine, ar fi gasit un loc in viata ei sa iesiti impreuna. I-ar fi facut bine sa mai faca si altceva decat sa lucreze sau sa invete. Nu ai ce sa faci decat sa o lasi in pace. Puteti ramane doar amici.
Asteapta sau renunta. Eu cred ca nu vrea mai mult de la tine decat o prietenie.
linarkfts întreabă: