| Winners10 a întrebat:

Salutare. Am vazut si eu o fata in oras pe care o cunosc din vedere si pe care pot spune ca o plac. Am facut roat si de adresa ei de inatagram si am vrea sa ii las un mesaj, ca sa iesim putin, sa ne cunoastem, sa vedem ce iese ????

Doar ca aici pot spune ca intervine mica problema. Pot spune ca la capitolul relatii sunt cam praf, si tare as vrea sa gasesc si eu pe cineva ????

Oare gasesc si eu aici o persoana serioasa, care nu are chef de mistouri, si ma poate ajuta si pe mine cu un mesaj pe care as putea sa il trimit? ????

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu așa am citit prin romane. Dacă scrie altcineva mesajul, se va îndrăgosti de acela care îl scrie. Scrie tu cât poți de slăbuț sau de grozav, și te va cunoaște pe tine.

| Marius22222222222 a răspuns:

Daca ai făcut "roat" ești praf și la gramatică. deci...

| VoidEternal a răspuns (pentru Marius22222222222):

Deci înțelegi de ce are nevoie de ajutorul altcuiva să-i compună mesajul, nu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Use your creativity (if you have it).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă-ți curaj! Atat pot sa iti zic!

| YorickRosto a răspuns:

Buna.
Nu fii insistent si incearca sa fi pur si simplu tu. Nu poate sa iti scrie cineva mesajele, ca doar nu vrei sa se indragosteasca de mesajele noastre si dupa cand se vede cu tine sa fi praf si ultimul om la comunicare. Cel mai normal e sa iti asculti inima si sa ii scrii ce simti tu sa ii scrii.
Succes!