| mafiaa a întrebat:

Salutare. Am vrut sa cer cateva pareri inainte sa fac o posibila greseala. Am o relatie de aproape 3 ani, prietena mea este in primul an de facultate si sta la camin. De cateva zile tot iesea la tigara cu un coleg de camin de la camera alaturata, dar ieri a fost singura la un concert cu el, nu cu alte prietene comune sau altceva, doar ei(faza e ca mi-a spus). Apoi pe seara a iesit iar la o tigare, culmea, tot cu el, au stat o ora in fata caminului, doar ei singuri. (si asta mi-a spus) Tot acelasi tip, cand am fost la ea, s-a intalnit cu el pe hol, s-a pus in fata ei si ea i-a zis sa se dea la o parte iar el a replicat "ce rea esti", ea fiind constienta ca aud toata faza pentru ca eram in camera si s-a intamplat chiar la usa. Acum cand am intrat pe Facebook-ul ei, apare ultima conversatie cu el de dimineata la ora 3:33, dar cand intru in conversatie, apare conversatia de acum cateva zile, ADICA A STERS CONVERSATIA. Acum, in acea conversatie putea fi ceva neinsemnat si sa o fi sters-o doar pentru ca am facut scandal cu ea aseara si sa nu ma mai enervez iar a sters-o.
P.S. Tipul cred ca are vreo 100kg, adica nu prea pot sa il iau ca pe o "amenintare" dar nici normal nu mi se pare ce face. Vi se pare un motiv de despartire? Si cum as putea sa reactionez stiind ca a sters conversatia? Inca nu i-am spus ca stiu despre conversatia stearsa.

Răspuns Câştigător
| DansSportiv a răspuns:

Uneori facem lucruri fara sa ne dam seama ca inrautatim situatia. Ca si fata, iti spun ca si eu am sters conversatii nu neaparat ca ascundeam ceva ci doar din motivul de a nu imi fi incalcata intimitatea. Eu cred ca daca ar fi fost ceva intre ei doi nu ti-ar mai fi spus de iesirile cu el. Posibil el sa simta ceva pentru ea dar atata timp cat ea e cu tine inseamna ca nu ai de ce sa te îngrijorezi. Cel mai bine e sa vorbești cu ea si sa ii spui de conversația stearsa dar sfatul meu e sa va pastrati intimitatea. nu va mai cititi conversatiile unul altuia ca nu e frumos. O relatie se bazeaza pe incredere pana la proba contrarie. Mult succes!

| SG1995 a răspuns (pentru DansSportiv):

Hm eu zic că acum sunt doar în faza da flirt, dar peste ceva timp va deveni ceva nițel mai serios, și mna tipul o să pice de prost.

| mafiaa explică (pentru DansSportiv):

I-am spus de conversatia stearsa si nu recunoaste. Aceea nu are cum sa fie o eroare. Apare ora 3:33 de dimineata dar mesajele sunt de 2 zile, dar apare ca ultima conversatie, a sters destul de clar mesajele. Deci acum a intervenit si minciuna.

| DansSportiv a răspuns (pentru mafiaa):

Atunci ascunde ceva. Dar totusi nu pot sa iti zic ce decizie sa iei pentru ca tu stii cel mai bine ce simți. Oricum daca te minte nu e frumos din partea ei nici nu poti avea incredere in ce iti zice in modul asta.

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mi se pare ca ar trebui sa ai o discutie foarte serioasa cu ea, pentru ca ceea ce face este de fapt flirt, chiar daca nu se ating sau altele.
Daca vrea o relatie serioasa cu tine, apai ar trebui sa-i acorde seriozitate, nu sa stea pana la 3 noaptea cu ala de vroba, nu sa mearga la concert fara tine, ci cu alt baiat....samd.
Deci, adu in discutie comportamnetl vostru si stabiliti reguli pe care sa le respectayi amandoi, ca sigur nu i-ar comvenii ca tu sa te intalnesti cu o fata sa mergeti la concert, sau sa stati pana la 3 noaptea de vorba, online.

| mafiaa explică (pentru Violleta2022):

Nici nu as fi putut sa merg cu ea pentru ca e la facultate la 180 km de mine.

| Violleta2022 a răspuns (pentru mafiaa):

Sunt convinsa ca puteti comunica video pe Face Book or skype, in asa fel incat sa va priviti in ochi cand discutati.

| mihai69 a răspuns:

Da, mi se pare un motiv de despărțire *din partea ei* pentru că i-ai accesat contul personal de FB.
Nu o meriți.

| SG1995 a răspuns:

Deci, eu zic că da, dar fă-o și tu mai subtil. Cel mai mine e să încerci să treci peste fără să aibă nimeni de suferit.

| Necunoscut112 a răspuns:

Tu unde stai in timp ce ea e la facultate?

| mafiaa explică (pentru Necunoscut112):

La 180 km distanta. Vine acasa la 2 saptamani sau ma mai duc eu pe la ea.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru mafiaa):

Tu nu faci facultate? sau e distanta mare de varsta si deja ai facut-o?

| FaraNume1245 a răspuns:

Trebuie sa ai o discutie serioasa cu ea. Totusi, nu uita ca daca te compari cu "adversarul", pierzi din start.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea pe tema asta. E destul de posibil sa incerce doar sa te faca gelos. Adica iti spune exact ce face si nu are secrete. Ca veni virba de asta, nu cred ca mesajele alea ascund ceva important. Incearca sa readuci pasiunea in relatie si nu cred ca va mai veni vorba de baiatul asta de 100 kg. Poate fata e plictisita incercati ceva nou surprinde-o si daca vezi ca s-a racit intre voi iti recomand sa luati o pauza sau se va strica totul. Multa bafta! Pupici!

Răspuns utilizator avertizat
| georgealin2016 a răspuns:

Hmm, e destul de complicata treaba...Treaba e ca la femei cand li se pune pata, nu prea conteaza cume tipul(unii barbati cuceresc prin inteligenta, nu neaparat prin aspectul fizic). Faptul ca ei petrec mult timp impreuna si vorbesc pe Facebook la fel de mult asta inseamna ceva; faptul ca ti-a spus ca sta cu el poate insemna doua lucruri IN OPINIA MEA: ori iti spune asta ca sa-i dai tu papucii (sa o scutesti de certuri), ori este foarte sigura pe ea ca nu o vei parasi; problema totusi ramane pentru ca nu-i poti impune sa nu se mai vada cu tipul.
0Poate mai tirziu in viata vei vedea ca sunt fete (femei) carora le place sa aiba mai multi parteneri.
Cam asta am avut eu de spus... Daca o iubesti si ea si-o trage cu altul si vrei sa ramii cu ea atunci trebuie sa accepti acest fapt, daca nu suporti las-o sa plece.
Cel mai bine ia-o separat la o discutie foarte calma si deschisa si intreaba daca ii place sa iasa cu mai multi tipi, macar asa o obligi sa fie sincera. Apoi vezi ce spune si actionezi in functie de ce simti. Nu e o decizie usoara insa.
Mult noroc!