Primul iubit a fost la 14 ani, si a durat 9 luni dupa ne-am despartit pentru. ca am terminat scoala, si ai mei nu stia, si nici nu erau de acord cu o relatie, si asta a fost! a fost greu dar, am renuntat! nu mai suportam sa ii tot mint pe ai mei. era cel mai bine asa, chiar daca il iubeam enorm... si, nu m`am culcat cu el! si era si mai mare dek mine ca 4 ani))
Pai prima mea relatie a durat un an... aveam 15 ani si ne-am despartit din cauza parintilor mei fiindca nu erau de acord cu el asta e
Eu cand sunt cu un tip ma plictisesc repede, cea mai "seioasa" relatie a fost d 4 saptamani(la 13ani) si m`am despartit de el ca ma plictisisem))stiu e stupid si ciudat dar asta e:*
Prima mea relatie... offf, ce amintiri!
Ei bine, 14 ani (copila), a durat 1 an si jumatate. Ne-am despartit pentru ca eu am plecat in alta tara, amandoi ne-am "maturizat" si ne-am dat seama, ca n-o sa mai mearga. Fiecare a inceput sa vrea ceva total diferit. Dar, au ramas amintirile si nostalgia vremurilor de demult.
Buna. pai prima mea relatie a fost la 13 ani. a durat doar 3 zile si s.a despartit de mine din cauza timiditatii mele.
pentagon99 întreabă: