Pai problema e in atitudine si in faptul ca nu ai incredere in tine. Daca tu te percepi "uratel" din start ai plecat la drum cu un minus.
Trebuie sa incerci sa ai mai multa incredere in tine. Timiditatea va disparea treptat daca lucrezi la asta si va disparea numai daca faci un efort si incepi sa vorbesti cu fetele.Nu e nevoie sa te comporti ca unul care a iesit la "vanatoare de femei".Mai intai poti incerca sa iti faci cateva prietene (doar amicitie ma refer) ca sa mai scapi din timiditate si pentru a iesi din zona ta de confort. Abia apoi, daca iti place o fata in sensul unei relatii, sa o abordezi.Dar important este sa incepi sa iti constientizezi calitatile si nu micile defecte.Tu atunci cand vrei sa obtii ceva, trebuie sa arati ce oferi bun pentru a merita acel ceva, nu ce nu poti oferi.
Cheia este la tine, la felul in care te percepi si la felul in care te prezinti celorlalti. Daca tu te percepi uratel, aceasta stima de sine scazuta va fi perceputa si de o potentiala iubita si va fi dezinteresata, nu pentru ca nu esti papusa Ken ci pentru ca nu ai incredere in tine si nu ai atitudine.Acum eu nu iti zis sa cazi in extrema cealalta si sa fii mitocan! Nu! Dar constientizarea calitatilor pe care le ai in defavoarea micilor defecte este esentiala.
Si incearca sa nu te mai compari cu ceilalti.Un proverb brazilian spune ceva de genul ca indiferent de cat de folosita si stramba este o oala, mereu va exista un capac la fel de stramb astfel incat sa se potriveasca si sa o acopere.
Mult succes!
Sunt exact în aceeași situație: singur, timid, urâțel... Am mai început să citesc de pe site-ul ăsta minune și am mai prins speranțe, deși încă nu am încercat nimic de aici:
https://artaseductiei.ro/
Dumnezeu să te ajute!
Si tu te vaiti ca nu ai prietena la 17 ) sa vezi cum e dupa 25 in colo sa nu ai, cred ca o sa iti iei viata
Sau mai e unul care a adus seductia in Romania, LOREN LOGOUT te ajuta ala sa cuceresti orice femeie cu cursurile lui de 4000 de euro MERITA garantez
Ti se vor intampla numa lucruri bune fratele meleleu!
Foloseste https://csgoempire.com/r/Bae128 si vei avea o viata frumoasa in vecii vecilor amin!?
Problema principală este ca nu iesi cu fetele, neștiind cum sa vorbești cu ele e egal cu zero ceea ce crezi ca poti face este ok, si un sfat, nu mai spune vreodata despre ghinion sau noroc, chestiile astea nu există, exista poate milă sau oportunitate care se poate realiza numai cu ambiție sau siguranța pe tine, cu cât te stii mai bine pe tine cu atât vei înțelege pe alții cu toate că nu i-ai cunoscut încă
Am mai ieșit cu fetele dar nu comunic cu ele. Adică, mai avem fete în gașcă dar eu stau doar cu băieții.
beausingurlamasamea întreabă: