Ce prosti sunt astia care ti-au dat comentarii.Nu ca tu ai fi mai destept acum..sa nu ti-o iei in cap.Din generatia celor care nu iau bacul.
Mersi pentru,,calificativ,,desteptule! Ai auzit ca cel care contrazice un prost,da dovada de un potential de prostie mai,,ridicat,,? Ori ai reusit tu la bac si nu stiai cum sa te lauzi altfel... Pune semnul asta,,!,,dupa,,comentarii,, si scrie,, bac-ul,, in loc de bacul ca sa pot crede si eu ca esti mai destept ca noi, care incercam sa dam raspunsuri dupa cum consideram ca e bine.
Am trecut de multi ani de etapa cu bac-ul.Si ma refeream la cei care au comentat pana la raspunsul meu.Referitor la treaba cu bac-ul cauta in dictionar cuvantul sarcasm.
Esti atat de parsiiiiiiiiiiv cate fete sunt pe planeta asta, tocmai prietena cea mai bun a iubitei tale? Magarule.
Classic c*rvar! ce sfaturi mai vrei?,,, ti-ai batut joc de fata,, sincer cred ca nici nu prea ti-a placut ea, daca iubesti pe cineva cu-adevarat nu te indragostesti atit de rapid de alta.
think about it, daca prietenul tau cel mai bun ti-ar fura prietena nu l-ai gitui? in asa situatie este ea, si tie iti este paralel la cap de sentimentele ei
...
Daca va spuneti in gluma anumite lucruri, e firesc intre prieteni.Dar daca te intrebi ce sentimente are fata de tine prietena iubitei tale, inseamna ca relatia cu iubita ta e aiurea.Esti nehotarat in ce priveste sentimentele tale si gata sa te arunci din relatie in relatie.Biata ta iubita nu crezi ca ar suferi la aflarea unei relatii intre prietena si iubit? Macar prietena daca ar tine la ea, atunci ai merita cate un sut in fund de la amandoua.Incaltate cu,, ciocati,, ca sa nu-ti poata fi extrasi decat cu patentul.
Esti un porc daca ii spui la aia cu care esti ca o iubesti pe prietena ei iti va da o palma daca nu si ramai cu amandoua in acelasi timp vei primi 2 palmi.Tu ai o dilema mare nu mi sa mai intamplat sa vad o astfel de intrebare si mai bine te desparti de ea si nu ramai cu nici una ca vei distruge o prietenie buna.
Pai daca ti-a spus te iubesc din prima zi in care ati inceput sa va placeti unul pe celalt..nu cred ca te iubea deoarece sentimentul de-al iubi se simte dupa ce aceea persoana se simte apropiata de tine si daca ti-a zis doar asa te iubesc fara sa stie nici ea ce smite atunci doar vroia sa te fure de la prietena ei cea mai buna deoarece te placea.
Frate tu chiar esti prost raw!
poate pr ta o fii pus-o sa vada daca chiar o iubesti!