anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea cat mai multe pareri daca se poate in legatura cu ce am scris aici.dau funda! Deci, am o colega, suntem in aceeasi clasa si de la o vreme am inceput sa o plac. Ne intelegem foarte bine, radem, glumim, ne tachinam, vorbim la telefon destul de des, ne facem complimente etc...in special in ultima vreme. Dupa cum se comporta cand sunt prin preajma ei unii colegi cred ca suntem impreuna, chiar si profesoriilaughingpentru ca si in timpul orelor dam impresia asta si am observat ca de multe ori se uita pe furis insistent la mine, dupa care ma uit la ea si brusc isi intoarce privirea. Zilele trecute mi-a spus ca ii sunt tare drag si ca ma place inca din clasa a IX-a, noi fiind acum a XII-a. Dar e o mica problema...din cate stiam eu ar avea prieten(recent am aflat indirect chiar de la ea..cum ca n-are). Si am de gand ca in viitorul apropiat sa-i spun verde-n fata ca o plac, asta ca sa ma lamuresc si eu putin daca si ea simte acelasi lucru sa nu-mi pierd vremea degeaba si sa fiu sigur cum e situatia. Voi ce credeti? cum a-ti proceda?

6 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Exact ca tine. Nu cred ca e bine sa astepti, ca cine stie cine ti-o fura... Te place si trebuie sa accepti asta!

| neutrino a răspuns:

Invita fata la un cinema si apoi spune-i oful. Te-ai comportat de parca ai avea 12 ani.

| MariaIurascu00 a răspuns:

In locul tau iaș spune de pe acum ca o plac si gata. nu se intampla nimic rau...ni cate am inteles de la tine va intelegeti chiar bine de tot, asa ce mai astepti?

| sefaRAZGAIATELOR a răspuns:

Spune-i verde in fata asa a fost si prietenul meu mi-a spus dupa aia a intrat si el in anturaj a devenit ma-i indraznet si am facut de 5 ori sex in baia scolii cate 1 si jumatate mereu pe cuvant

| IulianDBI a răspuns:

Fii direct si deschis, o fata apreciaza mult un barbat sincer si care nu ii e frica sa isi exprime sentimentele. Indicat ar fi sa ii zici fata in fata nu la telefon, sau mess / fb etc. Incearcas a o chemi afara odata si sa ii zici, dar ai grija cum ii zici, fetele pot intelege ceva gresit foarte usor desi noua ni se pare ceva normal.

| IulianDBI a răspuns:

Poi da, mai multe persoane au facut asa iar unele mi-au zis ca sunt impreuna, incearca si tu, daca are sentimente pentru tine va accepta sa fiti impreuna.