anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea cat mai multe pareri in legatura cu ce am scris aici.Cel mai bun raspuns primeste funda! Deci, am o colega, suntem in aceeasi clasa (a 12-a)si de la o vreme am inceput sa o plac. Ne intelegem foarte bine, radem, glumim, vorbim foarte des, imbratiseli etc...in special in ultima vreme. Dupa cum se comporta cand sunt prin preajma ei unii colegi cred ca suntem impreuna, chiar si profesoriilaughingpentru ca si in timpul orelor dam impresia asta si am observat ca de multe ori se uita pe furis insistent la mine, dupa care ma uit la ea si brusc isi intoarce privirea. Mi-a spus ca ii sunt tare drag si tocmai am aflat din surse sigure ca e innebunita dupa mine.E o fata speciala, sensibila si n-as vrea sa o supar cumva..As vrea sa fac eu pasul urmator, am de gand ca in viitorul apropiat sa-i spun verde-n fata ca o plac intre 4 ochi nu la telefon sau pe mes. Problema e ca la noi in clasa se barfeste mai ceva ca babele la coltul strazii..eu pot trece cu vederea, nu ma deranjeaza dar nu stiu daca pe ea o afecteaza treaba asta.Nu vreau sa se simta prost sau ciudat din cauza asta. Voi ce credeti? cum a-ti proceda?

5 răspunsuri:
| alexa_9800 a răspuns:

Nu conteaza ce spun cei din clasa. daca voi va placeti si va intelegeti nu trebuie sa aplecati urechea la "babele din coltul strazii"

| neutrino a răspuns:

In privinta fetei, aveti toate sansele sa formati o pereche. Invit-o in oras la un suc, la cinema. Dar mai este o problema: vine bacul. Candva, tu ai recunoscut ca nu esti bine pregatit si cereai sfaturi in legatura cu metode de invatat. Nu cred ca tu ai un caracter atat de puternic incat sa rezolvi cu succes ambele probleme.

| A7XA7X a răspuns (pentru neutrino):

Aia e alta intrebare si nu are nici o legatura cu ce am intrebat eu acum. Si nu am recunoscut ca nu-s bine pregatit doar am vrut sa profit de timpul pe care il am. Invatatul cu ce am intrebat eu aici nu au nici o legatura.cel putin in cazul meu. Cred ca se poate face timp pentru amandoua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În primul rând, concentrează-te pe ceea ce simţi şi pe cum să i-o spui.
E mai mult decât evident că aveţi şanse mai să formaţi o pereche.
După ce îi spui ce simţi pentru ea şi celelalte lucruri, vorbeşte cu ea despre colegii voştri. Dacă vreţi să fiţi mai discreţi sau nu. Poate nici ea nu este curioasă de ce spune lumea.

Mult succes! Să ai grijă de ea.

| skirlex a răspuns:

Poi su sa fiu sincer as lasa sentimentele sa vorbeasca adica fericirea ta e mai depret decat a altora si chestia aia cu barfitul nu e mare chestie ca la un moment dat dupa ce o sa stie ce o sa mai faca o sa fie totul ok.gandestete la tine. sper ca ti-am fost de folos big grin