Buna. Imi place intrebarea ta
Unele fete spun despre băieţi că sunt „nişte golani şi fustangii"(si asta cred si eu ). Fetele îi percep diferit pe băieţi, în funcţie de vârsta pe care o au şi de experienţa de viaţă, pe care au reuşit să o acumuleze. Caracterul sau comportamentul fiecărui băiat reprezintă, de asemenea, un argument „greu" în formarea părerii fetelor despre baietii. „Sunt ca nişte căţei în călduri! Se ţin toată ziulica după noi, mai ales dacă suntem şi noi mai mişto! Cei mai tari băieţi, pe care îi vânează toate fetele, rar curtează pe cineva.
Când le place de o fată, o abordează doar pe la colţuri şi o iau cu vrăjeală ieftină: că eşti frumoasă, că nu vrei să ieşim în oraş şi faze de-astea! Doar de asta sunt în stare si acum e din vorba de sex! dupa parerea mea baietii din ziua de azi au devinit foarte parsivi. parca nu mai stiu sa fie si ei atenti cu o fata; numai vad la acestea decat ce bune sunt ce picioare lungi au ce sani mari etc.
baietii nu sunt asa de sensibili, sentimentali ca noi si nu apreciaza dragostea in felul in care noi o facem. Ei traiesc prezentul, se bucura de o relatie atata timp cat e frumoasa, apoi cand nimic nu mai exista ei doar vor sa uite si nu mai tin cont de nimic din ceea ce fata a facut pentru el, ci doar daca se comporta urat acum. Daca spun vorbe frumoase, o fac pentru a o ademeni pe fata, pentru a o face sa se simta iubita cand simte nevoia si e foarte indragostit de ea(desi ei de obicei se ascund sa isi spuna sentimentele pentru a nu parea slabi in fata noastra, ei vor mereu sa ne conduca).
Si nu mi-a placut ce ai spus in ultima parte "noi va luam ca pe o distractie pentru ca stim ce va poate pielea".
Cum vine asta?
ok sa revenim...: Nu cred ca orice baiat isi bate jocSunt unii baietii atat de timizi incat fac tot ce spune fata
Lasa ca nici noi nu suntem usa de biserica.Si noi ne batem joc.Bineinteles nu toate
... Au fetele o placere sadica de a stoarce vlaga din orice baiat cuminte care le iese in cale; si-o merita cand gasesc un "bad boy", viseaza la inimioare si fluturasi roz si raman cu buza umflata.
O fata / femeie trebuie sa invete strategia gainii. Gaina, vazandu-l pe cocosul din curte cu chef de hormoneala, gandi: "Daca ma las, zice ca sunt curva! Daca nu ma las, zice ca sunt proasta! Ia mai bine sa ma impiedic!"
Buh..baietii n-ar fi aiurea daca fetele n-ar da! daca unui baiat ii merge cu 9 din 10 fete, si a 10 refuza, e curva sigur! acum, sa trecem la subiectul tau! nu stiu peste ce fata ai dat u de te-a dezamagit asa. dar uneori pune si u picioru in prag! ea te-a luat pe tine ca sa-l uite pe altul! adica te-a folosit! nu sunt toate la fel! asta sa tii minte! si trebuie sa fii cu cap si sa gandesti cam ce ai langa tine! fii pregatit mereu pentru orice.
De unde atata generalizare?!
Daca tu ai dat peste o pitipoanca (pe care de altfel tu ti-ai ales-o, nu noi) nu inseamna ca sunt toate asa. Plus ca nu ne-ai spus in ce conditii a avut loc despartirea aia, deci s-ar putea ca fata sa fie indreptatita sa isi caute consolare in bratele altuia, sau nu.
Nu e vina noastra ca tu nu ai avut rabdare sa intalnesti o fata cumsecada, "o mica exceptie", cum spui tu, desi pot sa te asigur ca sunt mult mai multe exceptii decat iti imaginezi. Daca te uiti dupa fete ce arata "beton", fardate, rujate, vopsite si cu tupeu(intelegi tu la ce gen de fata ma refer), atunci sa nu te astepti sa poarte doliu dupa ce se desparte de tine!
Eu zic sa mai cresti vreo 5-6 ani si apoi sa cataloghezi femeile si barbatii. pana atunci mai mananca niste mamaliguta, mai citeste putin si termina macar cele 10 clase obligatorii.
Frate nu stiu cum era inainte,
dar acum... NUMAI CURVE FRATE, NUMAI CURVE.
Cand crezi ca ai scapat de astea apare sau apar altele...
Ce sunt femeile? o gaura de covrig!
Sa moara familia mea iar daca te mint fratele meu, eu am impresia ca ai crescut in ghetou, ca si negrii aia. Fara suflet si fara minime cunostinte de limba-ti materna.