anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
As vrea si eu sa vorbesc cu o fata.
Eu sunt un tip sensibil si melancolic cu studii postuniversitare si as dori sa cunosc o fata sensibila si iubitoare.
Se ofera cineva?
Va rog...

4 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Cred ca`ti bati joc de noi.sincer aici nu gasesti pe nimeni.ca sa fie fetele(sau femeile, in fine) interesate de tine trebuia macar sa lasi o poza sau profil de facebook.nu stii peste cine dai pe site-ul asta asa ca mai bine stai linistit pana gasesti o fata din viata reala care sa-ti placa.
Oricum multe fete isi doresc baieti sensibili si melancolici+ sa fie fideli(normal) asa ca ai sanse.dar "te rog`ul " asta de la sfarsit strica totul. cersesti atentie pe un site banal unde habar n`ai cine`i in spatele unui nickname? sa nu mai faci asta ca nu`i bine.bafta!

| Tweetymrrr a răspuns:

Încearcă la matrimoniale.tongue

| SufletelTristSiMereuRanit a răspuns:

Hmm...draguta descrierea ta mi-ar place sa te cunosc dar eu sunt mult mai mica am doar 15 ani scuzewinking

| SexCuVaginDisponibil a răspuns:

*-*du-te la matrimoniale si ofera mai multe informatii despr. tine.ACOLO va merge,dar pe TPU SE dau si SE primesc intrebari si raspunsuri, asa ca ai prea putine sanse, pn ca o fata poate sa faca asta doar din plictiseala...si oricum, e cam stupid sa scrii asta, nu crezi?