Mai baiete, fata nu are sperma pe uretra, deci nu ea trebuie sa urineze, ci tu, ca sa-ti speli teava de sperma!
De ce dumnezeu nu folositi prezervativul, ca sa protejezi fata?
"Pastila de a doua zi" este o bomba hormonala care are atat de multe efecte secundare cum nu-ti imaginzi, fiindca din momentul cand o ia, totul este dat peste cap, menstruatia nu-i mai vine normal pe urmatoarele 6-12 luni, iar ovulatia se poate produce aleator, putand sa lasi fata oricand gravida, fiindca o alta "pastila de a doua zi" nu mai poate fii luata in viata ei.
Nu putem face cu prezervativ pentru ca se irită foarte rău, am mai făcut cu prezervativ și după când am avut iarăși contact sexual o durea inaubtru vaginului
Incercati sa gasiti prezervative fara latex, e posibil sa fie alergica
Durerea vaginala nu este de la prezervativ, ci de la lipsa ta de preludiu, fiindca nu o exciti inainte ca sa se umezeasca vaginal sa poti avea o partida de sex nromala.
Nu-i nimic daca nu stii asta, cauta "preludiu" pe internet si invata cum sa pregatesti o fata, ca sa simta si ea placere, fiindca la un moment dat se va satura sa astepte sa o satisfaci, si va cauta un alt barbat.
Ai ejagulat in ea a doua oara? De regula un test de sarcina se face dupa 3 saptamani.
Prima oara man dar nu a fost multă gen chiar puțin și nu era alba era altceva lichid mai transparent și nu era lipicios dar a 2 oara când am văzut ca am ejaculat (nu în ea ) nu mi.am mai făcut griji pentru ca a ieșit cam multa menționez ca prietena mea are ceva probleme cu ovarele, ii creste par pe față nu știu exact cum ii se zice?
Okay, daca dupa asta ea a luat pastila de a doua zi e totul safe.
1. Degeaba te speli, pe uretra va ramane spermă. Trebuie așteptat ceva timp.
2. Dupa 2 saptamani de la actul sexual poti face testul.