anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Aseara, dupa ce tocmai venisem din club, m-am gasit cu o prietena. Am stat cu ea si cu amicii mei, si apoi am aflat ca ii place de mine, am mers la o plimbare si ne-am sarutat, am condus-o acasa si mi-a stat gandul numai la ea pana pe la 7-8 dimineata. A doua zi imi spune ca are prieten, dar ca ma place. Cum sa fac sa ma placa indeajuns incat sa fie cu mine, dupa ce se desparte de actualul?(nu vreau sa stric o relatie degeaba)

5 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Nu renunta la ea.Intotdeauna acel barbat invinge care nu renunta dar asta in mod politicos cu mult bun simt.La mine cel putin, a invins cel care m-a facut sa ma simt mai iubita decit de oricare altul.

| e1xtz a răspuns:

Mda, esti in carti si in gratiile ei.Probabil o sa fie cu tine intr-o zi, dar e si un revers la medalia asta.Intr-o zi o sa iti faca si tie ce ii face aluia acum...

| WildDream a răspuns:

Stai pe langa ea, da-i atentie, dar nu prea multa ci doar asa cat sa o faca sa vrea mai mult. Daca o sa te tii prea mult dupa ea o sa considere ca i se cuvine sa fie cu el dar si cu tine.
Esti acolo pentru ea dar ai si tu viata ta, nu iti faci planurile dupa cum e ea ocupata. Stiu ca iti place sa o saruti da totusi nu o face de cate ori are ea chef ca i se urca la cap, iar daca cauta doar o aventura o sa-ti dai seama ca o sa bata in retragere daca nu e cum vrea ea.
Asta e parerea mea, poate gresesc poate nu, oricum eu cred ca trebuie sa o faci curioasa sa vrea mai mult decat niste saruturi in miez de noapte (dupa care se intorcea la iubitul ei), sa vrea o relatie si nu doar o aventura cu tine, sa vada ca esti un baiat de viitor si nu doar o distractie.

| Lolităăăă a răspuns:

Daca te place o sa fie cu tine. Tu stai acolo si mai sarut-o din cand in cand.

| Capriciu a răspuns:

Mult depinde si de ea,daca ea ar sa doreasca sa fie cu tie,apoi asa va fi.Tu atragei atentia, fii mereu linga ea, arata-i ca tii la ea, fii ft grijiuliu cu ea caci asta le place fetelor, mai scrie-i mai sun-o.Bafta!