Nu renunta la ea.Intotdeauna acel barbat invinge care nu renunta dar asta in mod politicos cu mult bun simt.La mine cel putin, a invins cel care m-a facut sa ma simt mai iubita decit de oricare altul.
Mda, esti in carti si in gratiile ei.Probabil o sa fie cu tine intr-o zi, dar e si un revers la medalia asta.Intr-o zi o sa iti faca si tie ce ii face aluia acum...
Stai pe langa ea, da-i atentie, dar nu prea multa ci doar asa cat sa o faca sa vrea mai mult. Daca o sa te tii prea mult dupa ea o sa considere ca i se cuvine sa fie cu el dar si cu tine.
Esti acolo pentru ea dar ai si tu viata ta, nu iti faci planurile dupa cum e ea ocupata. Stiu ca iti place sa o saruti da totusi nu o face de cate ori are ea chef ca i se urca la cap, iar daca cauta doar o aventura o sa-ti dai seama ca o sa bata in retragere daca nu e cum vrea ea.
Asta e parerea mea, poate gresesc poate nu, oricum eu cred ca trebuie sa o faci curioasa sa vrea mai mult decat niste saruturi in miez de noapte (dupa care se intorcea la iubitul ei), sa vrea o relatie si nu doar o aventura cu tine, sa vada ca esti un baiat de viitor si nu doar o distractie.
Daca te place o sa fie cu tine. Tu stai acolo si mai sarut-o din cand in cand.
Mult depinde si de ea,daca ea ar sa doreasca sa fie cu tie,apoi asa va fi.Tu atragei atentia, fii mereu linga ea, arata-i ca tii la ea, fii ft grijiuliu cu ea caci asta le place fetelor, mai scrie-i mai sun-o.Bafta!