anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi dupa 3 luni de relatie,dupa o zi de ieri in care a fost totul minunat,dupa o noapte in care am dormit la ea.s a gandit sa imi trimita mesaj ca vrea sa ne despărțim.mi a invocat diferite scuze "mi e frica sa nu sufar,nu vreau sa te fac sa suferi mai tarziu" In seara asta m am certat rau cu ea, i am dar.block peste tot. si imi trimite mesaj"In viitoarea ta relatie sa nu te mai implici atat, fetelor le plac baietii mai indiferenti"Acum plang. dar o sa treacă, pun suflet repede intr o relatie. si se pare ca nu e deloc bine..Sanatate multa baieti si fete. sa nu mai suferiti nu va mai implicati cu totul

Răspuns Câştigător
| MrIspita a răspuns:

Salut. Ar trebui sa fii mai sigur pe tine. E greu sa treci peste o despartire, insa sunt multe femei care merita atentie si pretuire. Trebuie doar sa deschizi ochii si sa fii gata sa cunosti persoane noi. Dar sfatul meu este ca intotdeauna sa fii sigur pe tine, pe ceea ce faci si ce spui. Nu dispera, cu siguranta vei gasi alta fata, doar sunt vreo 7 femei la un barbat conform statisticilor, parca laughing. Bafta!

2 răspunsuri:
| UnBroken2016 a răspuns:

Cam aiurea daca trebuie o fata sa iti zica ceva atat de banal. Fetelor le plac nesimtitii, tu nu au auzit asta pana acum? Lasa, acum stii sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor)
Fată ţi-a spus clar, eşti prea "floricele pe câmpii şi ponei roz"
O pupi toată ziua în fund probabil, data viitoare fii mai indiferent, se pare că într-un final fetele chiar preferă nesimţiţii.