anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare! Au trecut 6 saptamani de cand am facut sex neprotejat si iubitul meu mi-a spus ca nu si-a dat drumul deloc in mine.Pana acum eu nu am avut absolut niciun simptom de sarcina doar scurgeri abundente si urinare frecventa, iar menstruatia nu mi-a mai venit de ceva timp, trebuia sa vina la inceputul acestei luni, dar eu am ciclu neregulat si nu cred ca are rost sa ma dau cu presupusul.De aproximativ o saptamana am dureri de sani, acnee si uneori un mic disconfort la nivelul abdomenului si acum vreo 2 saptamani am avut intr-o zi o scurgere mica maronie cu un cheag de sange dupa care nu am mai avut nimic.Mi se par ciudate aceste schimbări hormonale, nu am mai patit asa pana acum, intarzierea menstruatiei mereu se intampla dar nu stiu cum sa fac diferenta dintre sarcina sau o dereglare hormonala. Ar trebui sa fac un test de sarcina si mi-am propus asta saptamana viitoare, dar vreau mai intai sa va cer sfaturile si parerile, chiar sunt complet derutata si nu simt ca sunt insarcinata sau ceva de genul.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce pareri sa mai ceri?
fa un test de sarcina si afli

| Violleta2022 a răspuns:

Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala, ca sa fii sigura ca esti ori nu gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fără glumă, fă un test de sarcină, căci ceea ce descri cam seamănă cu o sarcină. Poate te ajută mai mult fetele de pe site.

| Robert2526 a răspuns:

La o prima vedere, as tinde sa scot din calcul o posibila sarcina.

Cati ani ai? Ar trebui sa mergi la medic pentru a vedea cauza problemelor hormonale

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Pentru liniștea ta cumpărați un test de sarcina ( de preferat mai scump, altfel riști să iasă prost).
Trist ca ai acceptat atunci sa faci sex neprotejat știind la ce pericole te expui ( mai ales dacă luai acum o frumusețe de boala cu transmitere sexuala sau o sarcina nedorita).

Răspuns utilizator avertizat
| AmedeeaBeea a răspuns:

Poți rămâne însărcinată și de la lichidul preejaculator, nu e neapărat să își de-a drumul în tine. Data viitoare folosește prezervativ.