| Xiao a întrebat:

Salutare!
Azi, la liceu, am ieșit afară cu clasa. Prietena mea stătea pe o bancă afară, lângă alte fete și își face apariția un indian (tigan), care începe să facă mișto de ea. El e tot a 12-a, cu un an mai mare decât mine deci. Eu îi spun să își vadă de treabă, dar începe să mă facă sclav. Mă duc la el, ii dau o palmă de se dezechilibrează si il întreb: "cine e sclav, mă?"laughing Ii mai dau una si aproape plânge. M-a amenințat cu indienii lui din cartier si a plecat.
Cum ar trebui să procedez in contextul în care dirigintele ii face doar putina predica si gata? Mă gândesc să mai chem câțiva băieți să îl calc pe cap cu tot cu șatră.
De ce nu își pot vedea de treaba "indienii" ăștia?

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate noi baietii suntem toti frati de gen NICIODATA sa NU dai in fratele tau din cauza unei fete

| Drimmero a răspuns:

Da-i si rupe-i capatana la dilau, astia asa fac mereu, si-o cauta si apoi vin cu toata natia cand si-o iau!

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca-l mananca pielea... scarmana-l. Iar daca o faci atunci sa fie de asa maniera incat sa nu uite niciodata. laughing Cei de teapa lui chiar merita batuti... "ca la fasole". Succes!

| TysoNN a răspuns:

Mai bine te-ai aproviziona cu o bata cu cuie sa te aperi in caz de pericol, dal dracu de tigan.Nu trebuie sa te temi, dormi linistit.

| whatevernvm a răspuns:

Atitudine de boss

| Axde a răspuns:

Nu ii permite sa faca asta cu prietena ta. Adica pune-l la punct daca are asa mult tupeu; sa se ia de cineva pe masura lui daca e smecher.

| WaterDrop a răspuns:

Hum, singura parte care pare reala este cea in care te gandesti sa-l spui dirigintelui. Poti face asta insa sa stii ca poate sa nu iasa cum te astepti tu si sa te astepte dupa ore cu ceata lui de "indieni" (serios?) si apoi iti fura si prietena, care oricum a salivat putin dupa el, intre doua mistouri.Mai bine iti vezi de treaba.

| annonim677 a răspuns:

Bravo esti un adevarat Many paquiao, de te mai lauzi unpic iti dau si o prajitura bv bv.