Da,cum a zis cineva mai sus, ea stie deja ca o placi, daca nu a reactionat in vreun fel pana acum inseamna ca sentimentele nu sunt reciproce. Daca esti totusi un baiat asa curajos cum imi dau eu seama din felul cum ai formulat intrebarea, si crezi ca un refuz nu te-ar rani prea tare, nu ai nimic de pierdut, da-i inainte. E cel mai usor asa pentru ca stii si tu ce sa faci, lamuresti lucrurile, stiu cat de nasol e sa fi asa in ceata, cateodata iti faci iluzii, apoi te lovesti tare de pamant, si tot asa...
Si raspunsul tau imi place. La partea cu "daca nu a reactionat pana acum inseamna ca sentimentele nu sunt reciproce" nu stiu ce sa zic. De reactionat a reactionat ok, vorbim foarte des (despre orice), cand am iesit numai doi am tinuto si de mana, ne aruncam priviri pe furis, si cand ni se intalnesc privirile zambim, dar imi este frica sa nu fie doar un simplu flirt. (Sunt putin cam prea precaut... poate ca totusi imi este frica de un raspuns negativ)
Si da, sunt curajos, poate ma inrosesc eu, dar daca imi pun in cap sa fac ceva, fac! Si chiar asta vreau : sa lamuresc totul pentru ca e tare rau sa fi tot timpul in ceata. Dar imi este frica, ca tocmai abordarea asta prea sincera si directa sa nu o sperie.(Dar cum toti mi-au spus sa apelez la sinceritate asta am sa fac - am sa merg cu ea intr-o cafenea mai ferita de ochii lumii si am sa ii spun ca sunt serios interesat de ea, si ca am unele intentii )
Intreab-o "ma dar cu cui ii dai atatea mesaje in ore?" dar fa-o sa sune ca si cum nu esti interesat de persoana care le primeste, ci doar de numarul mesajelor.
Daca zice ca iubitului, punct mort.
Fara nici o jena spune-i ce simti, pur si simplu i adresezi intrebarea "putem vorbi ceva?" urmat de "este ceva destul de serios" va vrea sa vorbiti si atunci poti sa-i spui intr-un final "sti, eu...te plac, acum am spus-o nu mai pot da inapoi, acum sti" ai incredere in tine! Multa bafta!