E adevărata. Cind o femeie te "scanează", sa te tii bine! Mai ales daca e vorba, cum spune și Darrio2007, de soacra!
Adică are o atenție de excepție. Vede totul în jurul ei. Daca mai este și soacră este și mai rău.
Esti chioamba?
Nu doar chioară faci și tu ca mama ma întreabă zilele trecute de ce dracu port ochelarii ca m-o bolunzât moda ca pe vremuri numa babele purtau ocheri
și desigur nu am putut să-mi țin gura și am întrebat-o alea asa ca tine
deci nene lupisor și tu ai probleme?
M-o ferit dumnezo de boli si orbenii, n-am probleme, o idee am si eu ca stau cam des pe la pc, cand ma apuc de un serial nu-l mai las dar nu cat sa chiombesc.
Adevarul e ca mentalitatea de turma mereu a primat, chiar de curand intr-o perioada ii vedeam pe toti, bai dar pe toti cu aparate dentare oameni la 40 de ani cu aparat dentar, ma gandeam ce dreacu s-au strambat toti asa din senin, la fel ca atunci cu moda tricourilor roz la barbati, daca intram intr-o aglomeratie si ma urmarea politia ma depistau imediat, eu eram singurul fara tricou roz )
Eu am probleme doar când citesc și când lucrez mult la PC în rest nu prea port ochelarii ca mă incomodează! Niciodată nu m-am luat după alții când mi-am ales ținutele si accesoriile îmi place sa fiu originală!
Xpresia "Ce vede o femeie cu coada ochii nu vede RMN-ul si nicio aparatura medicala la un loc" poate fi interpretata ca o afirmatie discriminatorie sau misogina, deoarece sugereaza ca femeile sunt inferioare sau au abilitati cognitive sau observative mai slabe decat barbatii. Acest tip de afirmatie poate contribui la perpetuarea stereotipurilor negative despre femei si poate avea un impact negativ asupra modului in care sunt percepute si tratate de catre societate.
Este important sa respectam persoanele de toate genurile si sa evitam afirmatiile care le denigreaza sau le subestimeaza abilitatile sau potentialul. O atitudine de respect fata de diferentele de gen poate contribui la o societate mai echitabila si mai inclusiva pentru toate persoanele.
Nu cred ca e neaparat o expresie misogina ci mai degraba semnifica ca o femeie este atenta lo tot ce se intampla in jur si cunoaste orice barbat de la prima privire.