Nu știu la ce te-ai mai uitat în ultima perioadă, dar dacă e adevărat ce spui, e clar că tipa vrea doar să se distreze, maxim ai fi ajuns să faci doar sex cu ea, dar să ai ceva serios nema. Ai și spus că are soț, păi gândește-te cum ar fi să fi în locul lui, ar proceda la fel și cu alte persoane, acum depinde de tine ce urmărești.
Ii place joaca si atat. Vede ca o placi, este sorbita din priviri, admirata. adora atentia. Dar nu face nimic cu tine.
Daca nu o vei mai baga in seama, vezi ce vine dupa tine
Pai este o vorba din batrani, daca femeia ridica coada barbatul este obligat sa incerce. Pentru ca din comportamentul ei si ea pare ca ar vrea, adica atunci de ce m-ar lasa sa o ating in zonele intime, mi-ar arata lenjeria, m-ar lasa sa o sarut? Iar faza cu contractul de munca cred ca ar fi pentru amandoi!
Pai sa trecem mai departe la asta ma refeream, gen prieteni cu benificii, sau colegi cu beneficii, nimic mai mult!
Tu citisi ceea ce am scris eu? Sau raspunzi ca sa faci punctaj?
Sa zicem ca este cum zici tu, isi iubeste sotul! Atunci de ce ma lasa tot timpul sa o ating in zonele intime, imi arata sanii, ma lasa sa o sarut, imi arata chiar si lenjeria intima?
E un termen pentru asta… work husband.
Probabil are multă monotonie în căsnicie și o incită ideea că cineva de la muncă se simte atras de ea.
Din punct de vedere moral, tot înșelat e, so…