anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare baieti si fete!

Vorbesc cu o fata si a inceput sa se comporte ciudat. Vorbim de ceva timp deja si am inceput sa ne tachinam, dar ne tachinam un pic cam mult. Nu stiu de ce, dar inainte cand ii spuneam un compliment, se bucura, si il primea altfel, iar acum a inceput sa ma intrebe ca de ce ii zic asa, ca ce ma face pe mine sa cred ca e asa, etc. Il diseca pana la ultima bucatica si nici multumesc macar nu imi mai zice. S-a schimbat un pic cam mult si nu inteleg de ce incepe sa faca pe enervanta, sau cel putin vrea sa ma enerveze.
Am incercat sa o las mai moale cu ea si sa nu ii mai scriu, dar ma cauta ea, imi scrie seara, ziua, nu prea trece o zi fara sa imi dea ceva.
Nu inteleg ce vrea si comportamentul asta contracdictoriu. O plac, stie, si nu era asa figuranta inainte sa-i spun, dar acum a inceput sa fie.
E vreo tactica pe ea sa procedeze asa? Ma gandeam ca poate i-au bagat ceva in cap prietenele ei si de aia face asa, dar nu stiu daca am dreptate.
Voi ce credeti? Ce inseamna comportamentul asta?

31 răspunsuri:
| Theril a răspuns:

Are stima de sine la pamant sau o sufoci cu vorbe aiurea in loc sa vorbiti lucruri mai importante