Eu il iubesc pe 1 baiat de 8 ani si am avut ocazia sa umblu cu multi baieti, dar nu am putut. Iubirea adevarata nu se uita niciodata mai ales ca e primul baiat din viata mea.Eu nu pot fi cu el, el are pe alta, eu il iubesc el nu cred, poate ma uitat.Stau si ma gandesc ca sunt prea mare si tot singura sunt, astept ce? sa vina la mine? Ar trebui sa uiti pentru un moment de ea/el ocupa-te cu ceva anume, sa fi mereu ocupat sa treaca timpul, si odata cu trecerea timpul poate trece si persoana aceea din mintea ta, ca din inima nu-s singura.
O kun de 4 ani aproape timp in care nu am facut decat sa ma amagesc ca am o sansa ca ma va vedea altfel dar nu a fost asa e cu altcineva
Naspa rau de tot, eu de 8 ani astept, doara cade ceva din cer si nimic. Asta e inseamna ca el nu e pentru mine.SI tu ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ea, spune-i tot ce simti, incearca ultima data, dai ultmia sansa de a fi cu tine, vezi ce ii poate minte. Daca nu te vrea nici acum, e clar, nu e de tine.
Mult succsc sa ai
Mersi frumos... e vrea sa fim doar amici... dar asta nu mai pot o iubesc prea mult ca sa fim amici am incercat dar nu pot
Din pacate nu e de tine, imi pare rau. Poate ar fi mai bine sa vorbesti cu o alta fata poate reusestee sa iti fure inima si incet incet o uiti pe actuala. Daca ea nu vrea, decat amici, nu te iubeste, si o dragoste neimpartasita nu e prea frumoasa, nu are rost sa insisti la adresa ei, caut-ai alta.
Bafta multa
Mersi frumos pentru raspunsuri uite poate mai vb id meu mariusel_star
Stiu ca e foarte greu sa uiti, si iti spun asta pentru ca si eu tocmai m-am despartit si de o saptamana sufar ingrozitor.Ma simt foarte rau, nu mananc, stau tot in casa, am slabit, ma uit tot timpul la pozele cu noi si pur si simplu nu ma pot obisnui cu ideea.Stiu ca nimic din ceea ce ti-as spune nu te-ar putea ajuta sa treci peste dar stiu prin ce treci si te inteleg.Incearca sa nu te mai gandesti la persoana respectiva, sa iei toate lucrurile care te leaga de ea si sa le pui undeva unde sa nu le mai vezi pentru multa vreme, nu mai incerca sa dai de persoana si incearca sa te inconjori de prieteni si de cei dragi si sa iti ocupi timpul cu altceva.Sa uiti de tot nu vei putea oricat vei incerca amintirile vor ramane pentru totdeauna doar pentru moment trebuie sa ti le scoti din cap. Poate mai incolo dupa ce iti vei reveni o sa iti aduci aminte cu placere de acele amintiri. Sper sa reusesti sa treci peste cat mai repede.
Este greu va trece timp pana o vei uita cautata pe altcineva dar este mai greu daca sunteti colegi sau daca va vedeti mai des
Pai uite scrii ce te framanta pe o foaie si apoi rupe hartia. o sa scapi de gandurile alea. la mine functioneaza
Nu trage atentia la fatu ca te gindesti mereu la acea persoana.si incearca sa te indragostesti de alta persoana.Sau pur si simplu petreceti tumpul mai mult in compania prietenilor sa nu ai timp sa te gindesti la persoana data.
Esti baiat sau fata? Daca esti fta incearca sa flirtezi cu altcineva, fa`te frumoasa si nu mai fic trista, iar daca esti baiat incearca sa impresionezi o fata si vei uita repede de acea persoana daca nu te intalnesti cu ea foarte des! FUNDA?
Eu cred ca ar trebui sa gasesti pe alt cineva, si sa te obisnuiesti cu ideea am fost si eu in asa situatie ca tine ca credeam ca el e primul si ultimul si nu mai vedeam nimic imprejur, dar n-a fost asa, am fost cu un baiat 8 luni si dupa ce ne-am despartit nu puteam sa-l uit si mii era foarte greu dar dupa ceva timp am inceput sa ma intilnesc, cu alt baiat si l-am uitat pe fostul, asaca esi si tu cu prieteni si distreazate si iti va fi mai usor...
youaremyfavouritecolour întreabă: