| JohnDillinger0906 a întrebat:

Salutare! Care este opinia voastra vizavi de urmatorul aspect: credeti ca in viata pot aparea mai multe persoane care sa fie potrivite pentru implinirea unei relatii -nu in acelasi timp- (in sensul ca daca una s-a pronuntat categoric ca nu doreste poate fi o alta care la un moment dat sa doreasca), ori fiecare poate avea doar o singura jumatate potrivita pentru sine si atat?

Răspuns Câştigător
| Javva a răspuns:

Băi, tata, dragostea e ca Bucureștiul la ora de vârf: haotică, dar cu destule căi de ieșire. Uite cum văd eu treaba asta: nu există o singură „jumătate" pentru fiecare, că viața nu-i basm cu destin bătut în cuie. În funcție de cine ești și cum evoluezi, apar oameni care ți se potrivesc la un moment dat, iar asta poate să se întâmple de mai multe ori.

Dacă cineva zice „nu" categoric, înseamnă că relația aia nu era menită să funcționeze. Dar asta nu înseamnă că s-a închis magazinul. Viața are un obicei ciudat de a-ți scoate în cale oameni noi, iar potrivirea nu e doar despre cine e „alesul", ci despre cum cresc doi oameni împreună.

Deci, tata, trăiește momentul, învață din ce nu merge și fii deschis la noi oportunități. Dragostea nu e loterie cu un singur bilet câștigător; e mai degrabă o cursă unde, dacă n-ai găsit perechea acum, sigur o vei găsi pe traseu!

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Mai multe.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista " jumatati", exista doar alegeri nepotrivite, unde te minti singur ca-i jumatatea ta, fiindca sentimentele nu sunt reciproce si in timp iese la iveala aceasta lipsa de afectiune si de sentimente si se produce ruptura.

| mihai69 a răspuns:

Fiecare cu „steaua" lui.
Unii au parte de mai multe povești de dragoste, fiecare diferită, alții au una și bună. Și câte unii, deloc.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Intrebi de jumatati de masura, eu iti raspund ca e vorba despre suflete "pereche".
Cum spunea cineva aici, suntem deja un intreg.
E vorba de compatibilitate. Poti da lovitura si sa-ti gasesti sufletul pereche alaturi de care sa imbatranesti, sau poti intalni sufletul pereche potrivit pentru tine la un moment dat si sa repeti intalnirile astea cu mai multe persoane, de la care inveti cate ceva.
Viata nu e un basm, e o calatorie. Iar pe drumul vietii, poti avea diversi companioni.

Daca vrei sa aprofundezi subiectul, iti recomand cartea "Karma Relatiilor"

| Kufu95 a răspuns:

În primul rând treaba asta cu jumătatea nu o cred reală și nu am înțeles niciodată de ce dacă îmi petrec timpul cu o femeie cu iubită sau băiat cu iubit se numește așa, nu sunt deja întreg? Bun, legat de subiectul în sine, eu cred că pot apărea mai multe persoane.