Mda... esti incurcata rau
Pei nu cred ca radea de tine poate radea (gen sa para el nu stiu... mai superior pe langa prietenii tai ca sal placi mai mult) parere mea e ca ai inteles gresit si/sau poate el a gresit (na ce vr omu mai si greseste nu so fii exprimat cum trebuie si ai inteles altceva)
Oricum te palce sigur si u il placi, deci du-te la el si spune-i ca vr sa fiti impreuna(pentru ca dupa faza cu mesuu de iai inchis gura si faza cu supararea te asigur ca el no sa vina la tine pentru ca sia pierdut incredea in el fata de tine) deci du-te la el sau il pierzi de tot.
Bafta
Pff.poate ar trebui s ail lasi cateva zile s auite.si sa ii treaca supararea.iar apoi ar trebui s aii spui ce simti sa nu ti`o ia altcineva inainte
Ai fost foarte timida la inceput,dar am patit si eu asa ceva, trebuie sa-i spui ce simti! si vei vedea daca si el simte acelasi lucru. daca nu, vei vedea ca te vei simti mai linistita sufleteste!
Pai.e aiurea tot el sa fie suparat si nervos? tu ce crezi? tu sa faci pe suparata ca nu merge cu vrajeli din astea cu tine probabil ca te place, sau poate ca a facut putina panarama.
eu as zice sa astepti pana se va ruga de tine sa-l ierti sau te va cauta. isi va cere scuze. daca chiar ii pasa. atunci tu ii vei accepta scuzele si apoi ii zici ca`l placi
bafta.:*