| SilverAsh a întrebat:

Salutare, ce paarere aveti despre a aborda o fata, femeie total necunoscuta?, de a te duce la ea si a spune,, salut esti draguta, poti vorbi?" Nu ma refer a te duce sa faci misto de ea sau sa fi macho, vrei doar sa vorbesti cu ea eventual poate chiar veti fi prieteni etc, nu cu intentii de rau, sau ceva de genul doar e draguta si vrei sa vorbesti cu ea, si dupa, decizi daca veti ramane amici, iubiti, etc. Credeti ca ar putea merge? Ca ma gandesc ca daca tatal meu nu o aborda pe mama mea eu nu eram astazi, deci e firesc, presupun, suntem 8 miliarde, cum ne gasim perechea daca nu abordam?

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Nu enimic rau in a aborda o fata,trebuie sa stii doar cum si cand.
Poate multi isi doresc sa abordeze persoane necunoscute, dar toti se gandesc ca poate vor da in penibil si renunta.
Poate si persoana cealalta se gandeste la fel si ar vrea sa intre in discutie cu tine, si la fel are o retinere.
Daca incerci nu o sa-ti dea nimeni in cap, daca reusesti bine, daca nu iarasi la fel.
In viata asta trebuie sa-ti "mearga" gura atunci cand trebuie si sa ai tupeu cat incapehappy

4 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Toti se intreaba ce cuvinte, sau expresii sa foloseasca. dar nimeni nu s-a gandit ca mai conteaza si felul in care o spui, tonul, gesticularile..ganditi-va la detalii. zambeste-i, vorbeste cu ea uitandu-te-n ochii ei, tonul sa fie unul placut, calm, vesel. nu cauta expresii de agatat pe net, ca sigur dai fail cu ele. bafta mare

| raluk27 a răspuns:

Daca tipa da semne ca te place si vrea sa o abordezi(se uita la tine, zambeste), crezi ca mai are importanta cu ce texte vii? Oricum, se inroseste si in capul ei e o nebuloasa "omg! Tipul s-a ridicat si vine spre mine! Sper ca-mi sta bine parul si nu am ceva intre dinti". Asa ca, chill!happy

| Cristiann25 a răspuns:

Pai poti sa abordezi dar sa stii in ce mod si depinde de noroc daca si fata te crede dragut la prima vedere.Succes!

| e7d7n7 a răspuns:

E cea mai bună idee având în vedere faptul că doar 1 din 10 bărbaţi abordează o fată pe care o găseşte drăguţă, restul de 9 având o teamă de a fi respinşi.

Întrebări similare