| itsmebitches a întrebat:

Salutare!
Ce pot intelege daca o fata mi-a spus ca ma vede doar ca pe un prieten? Cum adica?

13 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

Adica te vede ca pe un prieten, ca pe o persoana cu care poate comunica fara sa se implice emotional.

| ImCalledLamă a răspuns:

laughing sunteti prieteni nu mai mult, fata nu te iubeste laughing

| VerdeLila a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca nu are sentimente amoroase fata de tine, dar ii place compania ta, ca un prieten.

| itsmebitches explică (pentru VerdeLila):

Si adica exista sanse sa ii placa vreodata de mine?
o pot face sa ii placa de mine?

| VerdeLila a răspuns (pentru itsmebitches):

Lasa-i un pic de spatiu. Ti-a zis intr-un mod finut ca nu te place. nu te injosi.

| dorin1995 a răspuns:

Asa am patit si eu sfatul meu daca te vede asa ignoro tinte minte oamenii care nu te iubesc te injunghie si te lasa in balta cu sange!

| Exilee a răspuns (pentru dorin1995):

Fara suparare, dar nu-i poti porunci unei inimi pe cine si cum sa iubeasca. Exista mai multe feluri de iubire... Chiar foarte multe si desigur puternice...

| GossipGirL93 a răspuns:

Adica nu vrea nimic cu tine, si vrea sa ramineti la distanta!

| Mexx99 a răspuns:

Adica nu vrea o relatie cu tine ( gen iubit /iubita) daca chiar iti place mult de ea, te poti apropia, adica sa ii fii prieten bun, si poate isi va schimba parerea ( dar spune-i ca ii accepti decizia ( chiar dca nu faci asta laughing ) altfel va considera ca tu continui sa fortezi o viitoare relatie.Multa bafta:*

| Tyberyu_Toma_1998 a răspuns:

Ba..esti prost!
nu te iubeste te vede ca pe fratele ei
adica nu are sentimente pentru tine

| Florescu23012000 a răspuns:

Cand cineva iti spune asta, clar vrea sa fiti doar prieteni. Nu mai mult, nu iubiti. Asta pentru ca ai anumite chestii pe care le considera nepotrivite pentru idealului ei de iubit.

| AdnaMuresan a răspuns:

Ca nu vrea sa fiti impreuna, mai pe scurt, nu are sentimente fata de tine si nu se simte atrasa.

| Ice15 a răspuns:

Esti in friendzonelaughing,
nu te place in sensu in care o placi tu laughing