| Rwsw a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea are 16 ani, cel mai forta fund, si arata de 19, iar eu am 15 ani. Ea mi-a spus mie ca nu a mai facut niciodata cu nimeni ce face cu mine, adica de 2-3 saptamani imi face oral zilnic si anal la 2-3 zile. Vreau sa o conving sa faca si normal, i-am explicat ca doare doar la inceput putin dar tot nu vrea, spune ca ii este frica..Sincer m-am cam plcitisit de oral, imi face oriunde, mi-a facut in baie la o cafenea, in baie la liceu etc..Am incercat o singura data sa o bag in vagin, am scos-o din anus si frecam penisul de pasarica, am facut asa vreo 10 secunde si am dat sa o bag, numai cat am atins-o putin abia intrase 2-3mm a tipat si s-a ridicat repede..Va rog ajutati-ma dau funda! Arata prea bine si ne cunoastem de 13 ani..Totul a inceput acum 2-3 saptamani cand imi arata cum face twerk.

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Prefera sexul oral si anal ca sa nu-si piarda virginitatea.

| sofisis a răspuns:

Nu ii e frica de durere. Durerea la anal nici nu se compara cu cea de la deflorare.
Nu vrea sa ii rupi tu himenul. Ce nu pricepi?

| Rwsw explică (pentru sofisis):

II era frica, ca daca face sa nu ramanalaughing)Dar, insfarsit, sambata a fost ziua mea(alaltaieri) si m-a chemat dimineata la ea sa o ajut cu ceva. Ajung la ea si o gasesc in pat intr-un ''costum'' (era aproape goala) sexy si mi-a spus ca e o surpriza de ziua mea..Am facut-o si pe asta, e foarte placut!laughing

| MidnightR a răspuns:

Poate esti beat si ai incurcat vaginul cu anusul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MidnightR):

Ce frumos visează tipul laughing.

| beell23 a răspuns:

Lucky bastard laughing

| Larisa16Lucaciu a răspuns:

Nu inteleg de ce nu te multumesti cu atat. laughing adica sunt extrem de putine fete care sa accepte sa faca doar oral si mai ales anal.