| Darius77ghbs a întrebat:

Salutare.

Cer ajutorul adultilor!

Sunt băiat și nu-mi pot apăra iubita.

Am 19 ani și sunt împreuna cu iubita mea de 2 ani.

Suntem amândoi la liceu.

Nu știu cum să va explic dar unui băiat din liceu îi place de iubita mea.

Am fost amenințat de el prin mesaje sa mă despart de iubita mea că altfel mă bate.

El nu este vreun interlop sau așa ceva dar vine dintr-o familie de romi și sunt foarte foarte multi.

Eu sunt foarte slab fizic, nu am ce să-i fac și chiar daca chem pe cineva să fie de partea mea după aia vor veni toate rudele, verii lui și ne vor rupe cu bătaia.

Iubita mea mi-a spus că tot o dispera cu cereri de prietenie zilnic..tot își face conturi și îi dă cereri.

Am hotărât amândoi să rămânem 3-4 zile acasă că poate se mai potolesc lucrurile dar tot nu a funcționat,parcă s-a agravat situația.

Luni trebuie sa mergem la liceu și nu știu ce pot sa fac.

El mi-a spus că dacă mă despart de iubita mea scap ușor și mă lasă în pace,nu vreau sa fac asta,nu sunt nebun, dar ceva trebuie sa fac.

Chiar nu vad soluții,a mai fost o situație asemănătoare când s-a dat la alta fata dar nu i-a mers pentru că fratele acelei fete avea foarte multi prieteni și doar ei s-au putut impune în fața lui.

Sunt prea multi romi,daca calci strâmb ajungi în spital.

El are strategia asta:

Vine la tine, îți cere ce vrea, daca totuși te impui cumva sau îl bati vine cu înca 25 de oameni și ai pus-o.

Eu am 2 prieteni și ălora le este frica de elhappy.

Ce pot face?

Nici măcar politia nu cred că mă poate ajuta pentru că o simpla amenda îl va înfuria mai mult.

Chiar mă gândesc să mă lasă de școala sunt clasa A12 a și nu cred că îmi voi mai lua nici bacul, cu atâta stres nici nu am mai fost la meditații și cu greu mai învat.

Va rog ajutor

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Plingere la politie doar ei pot rezolva, mai ales daca este tigan ăstia sunt violenti, numai mascatii il potolesc.

| ania a răspuns:

Roagă-te lui Dumnezeu sa facă o minune.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu fi prost. Fa o sesizare la poliție. Dacă ai dovada cu amenințările și mai bine. Du-te cu iubita ta și dați o declarație Nu te lăsa

| ipost a răspuns:

Fratele meu, dacă vrei să scapi de ei împrietenește-te cu altul mai șmecher ca el orașul/satul tău. Doar așa îl speri pe ăla, dar dacă ai dovezile care trebuie te poți deplasa la poliție și face o plângere în acest sens dacă pățești ceva el este singurul vinovat