anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Chiar daca e pnibil si prostesc, am o intrebare pentru cei mai experimentati in relatii si sex.
Ei bine, am avut o relatie de 8 luni cu o fata. Amandoi am fost virgini cand am facut'o. Diferenta dintre noi este de 4 ani, eu avand 22 de ani iar ea 18. Am tratat'o cum am putut eu mai bine, am plimbat'o si am dus'o doar in cele mai bune restaurante. Adica am tinut neaparat sa'i arat ce inseamna sa fii iubita si respectata. La inceput a fost frumos, dar dintr'o data mi-a spus ca flacara s'a stins si nu mai simte nimic pentru mine. S'a despartit de mine fara vreun motiv in afara de "nu ne intelegem unul pe celalalt, suntem diferiti". Nu inteleg nimic. Intr'adevar cand mai vorbea cu mine eram absent, gandindu'ma adesea in alta parte.
Sitatia mea materiala este una buna, salariul meu depasind 8000 de lei. Sala fac de la 16 ani si pot spune din ce mi s-a mai spus ca am corpul lucrat.
Nu inteleg unde am gresit sau ce am facut. Stau prost cu increderea din cauza unor traume din copilarie si a inaltimii mai mici pe care o am, dar stiam ca pot fi destul de bun pentru ea.
Cei cu experienta, poate ma puteti ajuta. Ea comunica foarte greu, neavand experienta si eu la fel. Nu ne conectam tot timpul. Dar simteam totusi ca e flacara intre noi. O flacara care ea a spus ca se stinge.
Un sfat sau cineva care imi poate da o explicatie? Adica nu ne'am certat nici macar o data, fiindca aveam grija sa aplanez situatia.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Fata nu te-a iubit niciodata si nu s-a simtit atrasa de tine, probabil fiind doar impresionata de felul cum ai trata-o de aceea relatia a durat un pic mai mult dar in final s-a rupt pentru ca nu a existat dragsote din partea ei, niciodata.

In dragostea sincera si adevarata nu exista 's-a stins" dupa numai acteva luni, fiindca dragostea adeavarat dureaza o vesnicie, de aceea sunt cupluri care traiesc o viata lunga si fericita pana la moarte.
Nu-i nimic, cauta-ti alta, dar de data asta incearca sa fii atent cum raspunde ea la relatie.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~am avut o relatie de 8 luni cu o fata... cineva care imi poate da o explicatie?~

e clar ca lumina zilei, există deja un ALTUL

| VoidEternal a răspuns:

Si-a gasit vreun bad boy care o ignora, asta prinde la multe fete.

Probabil (dar nu-i obligatoriu) la un moment dat o sa aiba mai multa minte de atat si o sa-i para rau ca a dat cu piciorul unei relatii stabile.

Oricum fata are 18 ani, nu poti avea pretentii de maturitate, ea vrea sa se distreze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea a găsit pe altul.

| Madaxo97 a răspuns:

Sunt mai multe opțiuni posibile:
- a intervenit monotonia între voi si nu mai e mulțumită, s-a plictisit
- nu e satisfăcută sexual, poate o tratezi bine în rest dar in pat cum merge treaba?
- poate are pe altcineva
- pur si simplu nu te iubește, nu simte nimic pentru tine
- e tânără si mai vrea sa încerce si cu alții ca sa se distreze ca așa o fi la modă acum, nu vrea relație
serioasă

Oricum, dacă e in stare sa dea cu piciorul la o relație cu un băiat ca tine, respectuos si cu salariu de 8000 lei care ii face toate poftele, trebuie sa fie un motiv serios de vrea sa se despartă, ori i s-a urât cu binele de la atâta răsfăț. Dacă ea crede ca va gasi altul mai bun, las-o sa se ducă, e pierderea ei.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă tu o iubești și ea nu te iubește, nu poate sa existe o relație durabila între voi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea căuta altul de minim câteva luni și când l-a găsit a terminat cu tine în 5 minute.

| Robert2526 a răspuns:

Simplu, te referi la tratat frumos o fata fara sa realizezi ca te referi doar la partea materiala. Pur si simplu nu esti asa de bun pe cat crezi tu ca esti, o fata are nevoie de mult mai mult decat ce ai zis tu acolo, ai valori gresite si nu stii sa comunici ca sa pastrezi o relatie

| mihai69 a răspuns:

"Nu ne-am certat..." - asta ar fi o problemă.
Alta, virgin la 22 de ani...
"Când vorbea cu mine eram absent..." și ai vrea un premiu din partea ei pentru o astfel de atitudine?!?
Mă mir că a stat 8 luni. Dar probabil nu a vrut să rateze câteva ieșiri la crâșme de calitate.

| WilliamQoilung2024 a răspuns:

Știu ca o să fie dureros ce îți spun, dar...
Nu o satisfaci din punct de vedere sexual.
Ăsta este cu siguranță motivul despărțiri.

| Irina234561 a răspuns:

Nu pot să cred, dacă tot ce ai spus tu este adevărat în legătură cu caracterul și fizicul tău atunci ești băiatul visurilor mele, mă gândesc ca se simțea prea monitorizată și captivă. La un moment dat văd ești prea grijuliu o faci să se simtă ca nu mai are libertate și ca nu o lași să se descurce și singură în anumite situații.

| Konstantinos99 a răspuns:

Asta e firea ei, nu a putut trece, nu a vrut sa lupte pentru tine, daca te iubea putea sa nu mai simte o perioada nimic si tot cu tine statea de respect, de dragul tau. E bine ca tu esti constient ca ai facut tot ce ai putut sa fie bine acum e momentul sa mergi mai departe si pe ea doar sa o pui la suflet (o amintire care da cu singuranta nu o vei uita), dar sa nu te mentina in loc! Gresala ta e ca ai facut ceva trupesc pe care nu trebuia sa existe decat dupa casatorie cand v ati dat juramantul etern in fata semenilor si a lui Dumnezeu. Nu tia furat nimic dar sa speram ca nu vor exista consecinte dupa unica ta greseala, desi putin probabil. Acum dincolo de ce ai pierdut e momentul sa petreci vara sau veriile ce vin cu sufletul la visare, cu zambete catre mare si deschidere catre frumusetea oamenilor si a naturi inconjuratoare.

| Zxcv6 a răspuns:

Ce lucrezi de salarul tău depășeste 8000mi lei spune te rog