Buna.Nu exista gaura larga. Daca dimensiunea vaginului se modifica dupa numeroase partide de sex, atunci toti care ar fi avut sotie ce a nascut ar fi intrat in depresie deoarece capul unui copil e mult mai larg decat un penis si ar fi deformat intrarea iremediabil, facandu-i pe barbati sa nu simta nimic. FALS.E vorba doar de niste muschi care se extind de la excitarea potrivita iar dupa act se contracta la loc.
Pune mana si citeste aici https://www.doc.ro/......e-acestuia
https://www.doctorulzilei.ro/......ai-ingust/
In momentul in care are loc penetrarea, deja nu mai esti virgin.
Dullcat se simte cam naspa, o fi si ea asa mai laxa iti spune ca habar nu ai, ca nu sunt femei asa.
Uite ca sunt, asa cum sunt si barbati cu scule mici, sunt si femei cu vaginuri slabe, sau lalrgi cum zic oamenii.
Ba unele din ele chiar povestesc despre asta, alea mai sarace cu duhu.
Era una, de asta ce o facea pe bani, mai stam la birfe pe net, cand ea nu avea clienti, si povestea
Odata, zice, a venit unu si stii ce mi-a spus? Ca el da da, dar parca da in oala lui mamaisa de sarmale oare ce o fi vrut sa zica
Gluma gluma, chestia e ca se pot rezolva problemele astea la femei, la barbati daca ai scula mica nu ai rezolvare.
La femei exista reparatii, o baga in reparatii capitale si o face buna pentru orice scula
Bani sa ai, costa cateva mii de euro, interventia.
Tu nu ai simtit nimic, pentru ca asa era acea femeie, ori o avea cum spui tu, ori ai tu scula f mica
Dullcat m-a blocat, din motive doar de ea stiute.Se crede ca le stie pe toate, vad iti arata linkuri tie, dar pot eu sa-i arat ei linkuri despre ce am spus mai sus.
Asa daca este o femeie normala, sau majoritatea femeilor, da asa sunt, au vaginul elastic, se poate mula pe orice scula, bine nici pe alea gen pai
Dar ca idee sunt femei care se scapa si pe ele, asta daca dullcat na auzit, poate ca o sa citeasca pe aici ce scriu si o sa fie si ea luminata.
Vaginul la femei inchide si orificiul urinar, care se varsa acolo, iar la femeile care au vagin f slab, alea se post scapa pe ele fara sa isi dea seama.
Pe vremea comunistilor, se faceau interventii, doar pentru femeile genul asta, asta in RO.
Astazo se fac si pentru care vor si altceva, bani sa ai, pentru ca astazi se plateste.
Nici eu nu stiam pana cand nu am intilnit o femeie ca si tine, nu stiam ce se intampla am cautata si asa am aflat pe un webiste romanesc ce am spus mai sus.
Vorbea acolo doctorul, deci nu-i ce spune nea Dorel.Se numeste vaginoplastie acea interventie, auzi Drrrr dullcat, daca ai nevoie, sa stii ca poti sa faci, cred ca ai si tu problema asta.
Ca idee ce mai spunea acel doctor, erau femei, sau sunt femei care is modeleaza si la biile, nu mi-a venit sa cred cand am citit, isi fac unele labile inimioara
altele trifoi
ba esti nebun.
Am uitat cum se numeste interventia asta, dar din ce doctorul spunea, mai mult erau femei romance ce munceau pe afara, alea erau majoroitatea clientilor pe atunci, pentru ca alea aveau malai, interventia costa undeva la 2 mii euro pe atunci si 2500 aia cu trifoi .
Nu am vazut niciodata, nici ala nu arata poza, dar omu era doactor si din ce spiunea, avea destui clienti.
Ca idee pentru dullcat, vaginul nu se slabeste dupa multe partide de sex.
Ce spunea a cel doctor, sunt femei care se nasc asa, cu vaginul slabit deja, sau is unele femei care il au mai putin slabit, dar apoi dupa o nastere, vaginul nusi mai revine.
Dupa ce am citit astea, am cautat si alte articole, am gasit una foarte fun era o femeie, a mers si a zis ca vrea foarte strimt, doctorul i-a spus ca nu-i bine, dar ea a insistat, ala i-a facut lucrarea, apoi no mai putea nimeni calarii, indiferent ce penis ai fi avut, nu mai intra
aia se plingea dupa, uite ce a putut sa faca.Bine in tari straine doctorii nu fac, chair dei platresti, ei fac doar ce e bun sa faca.
Asa ca dullcat ai grija cit strimtezi, de taiat poti, dar de pus mai mult nu o sa mai ai de unde dupa daca o sa fie prea strimt
Uite ca ti-am dat informatii, sa nu cumva sa te paraseasca iubitu, asa ai spus pe aici, ca deja esti luata, dar de ai probleme cu vaginul sigur te va lasa, asa ca uite ti-am dat rezolvare.
Nu trebuie sa simți ca sa nu mai fii virgin.Ai făcut-o, nu mai ești virgin, simplu.
Virginitatea are de a face cu prima experienta sexuala, din moment ce ai facut sex, nu mai esti virgin
Cauza că nu simțeai nimic când ai făcut sex cu femeia aia este că ai penisul mic.
A scris una povești de pe internet despre lărgimea femeilor - să știe că nu e așa în realitate.
Nu-ți face probleme. Ceea ce tu sau alții consideră că e un penis mic poate fi suficient pentru fata potrivită.
Nu totul se rezumă la sex. Îți trebuie mai multă încredere în tine și să stabilești niște priorități.