Privirea insistenta din partea lui catre tine, inseamna ca vrea sa reluati relatia frumoasa pe care ati avut-o mai demult.
Să te audă Bunul Dumnezeu, dar nu mi-a spus nimic, de-și mă așteptam din parte lui să mă salute, măcar atât trebuie și nici nu era greu de făcut așa ceva.
Halele maica sfanta cine a spus ca in Moldova se moare pe capete de foame acela sigur minciuna nu a spus. daca tu ai fost ase suprinsa ca dansul (ex-ul) are haine noi inseamna ca este asa sarman ca nu are dupa ce bea apa. nu mai visa cai verzi pe pereti, daca paţanul regreta ca te-a lasat se intorshea la tini e momentul sa treci mai departe esti la varsta strabaterii cearsafurilor
Ai perfectă dreptate, știu foarte bine la ce te referi, probabil că e persoana care nu a ținut la mine, a știut să profite material-financiar și alte servicii prestate de - a moca, nu te contrazic, BRAVOOOOO.
Ma amuza treaba cu "am observat ca avea haine noi pe dansul" si nu reusesc sa inteleg relevanta acestui lucru.
Nu inseamna nimic, doar se uita la tine pentru ca te stia si atat.Nu vrea sa se mai impace cu tine si iesise la agatat.
Frati dupa cum scrie pare din rep muoldova ei acolo sunt saraci nu au banii de zdrente noi
Sau poate doar are un simt al observatiei mai dezvoltat! Ele observa detalii :O
Verginica pizdeala de mitica vadca n ai luat, vezi nu fi asa debila ca te regulez cu un comentariu de talie migrationala
Te înșeli, îl cunosc destul de bine, dânsul era depedent de mine, foarte multe lucruri frumoase am făcut pentru el și mama lui, însă nu știu ce a împiedicato pe măsa să mă despartă de dânsul. Repet, Declanșarea despărțirii a fost din partea mamei lui. Eu cred că cine declanșează despărțirea, acela va reveni, mai târziu sau mai devreme, asta e părerea mea.
Privirea lui insistenta e posibil sa fie de la chestia ca si tu aveai haine noi la fel ca el, de unde rezulta ca si el gandeste acum ca il priveai insistent si probabil ca se intreaba acelasi lucru – ``de ce?``.Eu asa cred, sper ca te-am ajutat.Si asa sa-mi ajute Dumnezeu si mie, cum bine spui…
Întra-adevăr, eu m-am schimbat la patru ace față de dânsul, adică eram mai schimbat ca dânsul.
Întrebarea mea e:
- Oare o dată și o dată va înnebuni să îi zică lui măsa cu nu mai rezistă fără mine, în sensul că vrea să rupă tăcerea și să îi spună lui măsa în față că vrea să revină la mine?
Daca el nu iese din cuvantul mamei sale, asa cum ai subliniat mai sus, inseamna ca e foarte grav, nici nu vad cum ar putea sa-si faca alta iubita.Sunt convins ca mama lui va avea mereu nemultumiri legate de fetele cu care va iesi el pe viitor,si atunci s-ar putea mai degraba sa-l innebuneasca ea pe el,tot stresandu-l cu pretentiile ei si toate alea care i le face.
In fine,vezi si tu ce se intampla mai departe,iar daca el va veni sa se impace cu tine atunci e musai sa te asiguri ca nu se va mai lasa influentat de mama. Eventual il conditionezi de la inceput si-i spui clar ceva de genul:``uite,eu ma impac cu tine,dar daca se mai baga mata intre noi, o dau dracu`, ai inteles?``.
Bine, tu n-o sa injuri, ca am vazut ca esti credincioasa…
Îți mulțumesc foarte mult pentru bunul sfat și îți voi promite că voi lua în considerare ceea ce am auzit astăzi de la tine. Consider că această condiție trebuia inputată încă din prima, dar nu am fost suficient de atentădb, asta e.
Sa sti un lucru baieti daca se ataseaza prea mult de mamele lor nu se vor ridica niciodata impotriva lor fara ajutor si fara sustinere!
Daca vrei sa rupa tacerea incearca sa fi acolo pentru el, si il forta cel mai bine ar fi sa ii spuna ceva de genul " nu te mai baga in viata mea sunt indeajuns de matur incat sa iau decizile si singur, lasa-ma sa fac greseli, lasa-ma sa invat " si in plus nu inteleg cum un baiat/barbat/dansul poate sa lase familia sa intervina in viata lui amoroasa!
E barbat ce **** *** nimeni nu trebuie sa intervina.
Poate regreta despartirea si vrea sa va impacati.
in plus nu ai specificat daca aveai si vreun "prieten" cu tine cand v-ati intalnit in parc, daca aveai si un "prieten" s-ar putea sa fie privire de ura/gelozie.
Oricum din ce ai spus tu se intelege ca incearca sa treaca mai departe.
Salut, da, eu mă aflasem cu un alt prieten în ziua când m-am întâlnit cu el în parc. Dar, singur dacă eram, tot nu mă băga în seamă pentru că din cuvântul lui măsa nu va ieși niciodată.