Cel mai probabil esti inca in acea perioada de inceput a vietii tale sexuale, fiind inca/doar la primele acte sexuale. Cu timpul dupa acumularea unei minime expriente, totul va reintra in normal. Multa sanatatE!
Sanatate. Nu sunt chiar la inceput, fratele meu in Hristos. Am facut mult sex, foarte mult, pana cand ma ustura, la un moment dat, dar cu persoana care m-a facut sa vreau asta. Persoana care a avut rabdare cu mine si pe care am iubit-o mult.
Inteleg ce spui, cu timpul o sa fie alt ceva. Dar nu ai inteles ideea ca nu mi se scoala daca nu am incredere in persoana de langa mine. Nu stiu de ce se intampla asta. Nu pot sa imi bat joc de corpul meu si sa fac sex cu orice femeie prind, am principii de viata. Probabil asta este cauza.
Am facut mult sex, repet, dar cu doua femei, cu care m-am educat in asta.
Ai predispozitie spre sapiosexualitate.
Aia cu increderea in ele tine si de atractia mentala, deci da. E ceva firesc.
Interesanta opinie. Multumesc mult
Da...am patit de ex am mers direct la prostituate...si iti dai seama nu simti atractie fata de acea persoana nu ai cum sa ai erectie sau, poate locul, si si eu la fel cu persoane normale care le consider ok, nu am probleme.
Inteleg. Uite, de exemplu, saptamana trecuta am intrat cu o femeie in masina pentru ca voia sa facem sex in masina. Am ajuns la preludiu, cu sarutari si lins de sfarcuri, mie imi venea lichidul pre-ejaculare pentru lubrifiere pe baiat dar nu voia sa stea drept. Plm, ne-am rezumat la alt ceva pana la urma. Cauza o fii faptul ca nu ma atragea atat de puternic?
AndrewTate7789 întreabă: