Acest lucru este foarte bun, si eu cand am fost la o fata tot asa vreo 30 de minute si sa bucurat fata, daca te termini rapid rade de tine, eu eram si pe antidepresive =ai erectie dar nu te poti termina rapid, tu daca poti asa, bravo tie, ai potenta, nu te lua dupa violleta, bravo ca ai potenta dar nu uita ca sexul nu consta doar in penetrare sexuala
Vezi sa nu moara gagica de plictiseala pana o ffff tu, mai bine lasa te ca nu esti bun nici de asta vai de capul vostru ca beti va drogati naiba stie ce faci si după te plingi ca nu ai erectie, nu o sa ai bă niciodata daca nu te alimentezi corect cu vitamine cu odihnă cu mincare naturala, daca bagi in corp cafea energizante țigări, adio erectie.
Cand mergi la prostituate si alea iti fac totul, este normal ca tu ori sa te scapi pe tine ori sa nu fii apt sa faci sex normal.
Ai facut sex protejat cu prezervativul, sau neportejat?
Protejat, evident, nu ma risc acolo
Dar fa-ti o prietena si ai sa vezi ce spune ea. 30 de minute n-o sa fie de ajuns.
Ce probleme au unii!
E bine că te termini greu. La femei le place așa să le satifaci mult timp. Nu ca alții care se termină în 5-10 minute