Mie ca baat mi-ar placea sa mi se spuna asta subtil, sa ii zici ca in ultimul timp nu l-ai simtit aproape, sa indepartat de tine, si el va spune obligat ca nu, nu eu te iubesc etc. si atunci ii dai bomba zicandu-i, pai nu miai DAT prin nimic de inteles ca ma iubesti, nici macar o mica floare,. Si atunci o sa se simta si eu as veni cu flori a doua zi
Mergi la unul care-i director de bancă.
Poate chiar nu are bani! Mai ales că spui că se plânge că nu are bani!
Suntem în nişte vremuri în care cea mai mare parte a oamenilor au probleme serioase cu banii!
Salut.
Poate chiar nu are bani.Pana la urma, de cat timp sunteti impreuna? Trebuie sa fie o perioada mai lunga de timp, daca ai pretentii materiale. E alegerea ta ce vrei sa faci. Daca vrei sa-i spui, spune-i! Chiar daca o sa se simta cam aiurea, si tu la fel. Dar nici sa stai asa, cum nu iti convine.
Buna.
Eu as proceda in felul urmator:intai i-as face lui un cadou sa ii vad reactia si sa vad daca imi ia si el ceva, nu conteaza ce, poate sa fie o floare, poezie, bratara facuta de el orice, gestul conteaza. Apoi daca vad ca nu si nu, as vorbi cu el sa vad daca chiar e zgarcit, nu tine la mine sau nu are bani.
Da ar fi bine sa vorbesti cu el, nu vad ce scuza are de nu te-a luat nimic de craciun.Sa nu profite de tine sa fiu sincer cu tine este cam nesimtit.