anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu cateva zile in urma am pus o intrebare in legatura cu fata pe care o plac tare mult. Zile la rand am incercat sa o conving sa avem o relatie, ceva mai mult decat o simpla prietenie, i-am spus sa aiba incredere in mine ca totul va fi bine in cele din urma.
Orice incercam imi nega si imi spunea sa incetez, sa numai incerc nimic ca e tarziu pentru a mai face ceva sa fim impreuna.

Asa am si facut: nu i-am trimis vreun mesaj nici n-am sunat-o sa vad care e reactia ei. Dupa vreo doua zile n-a mai rezistat si mi-a trimis ea mesaj dupa care m-a sunat. Mi-a zis ca ii plac tare mult, ca tine la mine si ca nu a vorbit serios cand a zis sa incetez. As merge si pana-n panzele albe pentru ea...niste sfaturi ceva? voi cum a-ti proceda, cum a-ti aborda-o in situatia de fata?

5 răspunsuri:
| HelloKitty97 a răspuns:

Buna, este o fata si este sensibila nu merita sa o "abandonezi".
Probabil vroia sa para putin mai superioara decat tine pentru ca asa sunt fetele. Fiecarei fete ii place sa fie curtata chiar si pana la nesfarsit de cineva, bine intr-adevar in unele cazuri baietii devin putin cam "nebuni" dupa fata respectiva.
Bafta cu fata!

| lurcaaalic a răspuns (pentru HelloKitty97):

Probabil...am observat ca e foarte incantata sa vorbim, indiferent cum: la telefon ori fata in fata. Imi spune pana si problemele ei, fie din prezent fie din copilarie. Imi spune tot ce o framanta. E ceva care o face atat de speciala si nu pot, n-am cum sa o ''abandones''. Nu vreau sa dau cu batul in balta.

| Euletitia a răspuns:

Buna! E clar ca fata a spus adevarul ultima data cand ati vorbit, a dica e adevrat ca te place si ca tine la tine. Fiind is colegi de clasa, cu atat mai bine, inseamna ca o cunosti cat d ecat. stii ce gusturi are, ce pasiuni, hobbyuri etc, ai si o oarecare idee despre caracterul si felul ei de a fi, ceea ce e un atuu pentru amandoi. Lipsa telefoanleor si mesajelor tale, absenta din viata ei, a facut-o sa realizeze mai bine ca oricand ca eesti important opentru ea si ca nu vrea s ate piarda. motiv pentru acre a renuntat la a face pe "interesanta" si si-a exprimat decshis sentimentele fata de tine. Sfatul meu e sa o inviti in oras, al aptinoar sau in mall la o cafea/un suc, sa o iei de mana si sa o intrebi direct daca vrea sa ftii impreuna. Apoi, daca raspunsul ei e da(sunt sigura ca asta va fi) sa o saruti pe buze. Bafta si sa aveti o relatie lunga si frumoasa!

| LineGuide a răspuns:

Nu o presa rea tare, dar nici nu o lasa sa fiarba in nerabdare.Nu exagera, dar totusi caut-o la cateva zile distanta(1-2), pentru a o lasa totusi sa-si puna ordine in gandurile ei.
Mult noroc!

| losseru a răspuns:

As face si eu ce a facut ea cu tine... Fara suparare dar eu cred ca ori isi bate joc de tine, ori te-a abordat altfel prima oara si a vrut sa vada cum reactioneziwinking