anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu cateva zile in urma am pus o intrebare in legatura cu fata pe care o plac tare mult. Zile la rand am incercat sa o conving sa avem o relatie, ceva mai mult decat o simpla prietenie, i-am spus sa aiba incredere in mine ca totul va fi bine in cele din urma.

Orice incercam imi nega si imi spunea sa incetez, sa numai incerc nimic ca e tarziu pentru a mai face ceva sa fim impreuna.

Asa am si facut: nu i-am trimis vreun mesaj nici n-am sunat-o sa vad care e reactia ei. Dupa vreo doua zile n-a mai rezistat si mi-a trimis ea mesaj dupa care m-a sunat. Mi-a zis ca ii plac tare mult, ca tine la mine si ca nu a vorbit serios cand a zis sa incetez. As merge si pana-n panzele albe pentru ea...niste sfaturi ceva? voi cum a-ti proceda, cum a-ti aborda-o in situatia de fata?

7 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Racind relatia cu ea, ai facut-o sa realizeze ce inseamna lipsa ta. Cred ca va iesi binehappy

| NuMaContrazice a răspuns:

Pai poti sa o scoti in oras, sau doar sa o iei undeva departe de ochii colegilor si sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna....sunt foarte sigur ca va accepta, poartate frumos cu ea si vezi ce iese:d

| LineGuide a răspuns:

Daca stai si te gandesti la ea mai rau iti e! Cand vezi ca nu te vrea, dc inca mai incerci? Iti faci rau singur si apoi tot tu te simti neindreptatit.
Mult noroc!

| lurcaaalic a răspuns (pentru LineGuide):

Tocmai asta e ca ma vrea...e foarte speciala, sensibila si ar fi pacat sa o pierd tocmai acum. Culmea, suntem si in aceeasi clasa...ar putea iesi ceva frumos din povestea asta

| LineGuide a răspuns (pentru lurcaaalic):

Varsta?

| lurcaaalic a răspuns (pentru LineGuide):

Amandoi suntem in clasa a 12-a

| Cherilyn a răspuns:

Ai facut foarte bine ca ai "racit" relatia un timp.
Astfel i-ai acordat timp sa se gandeasca si sa-si puna in ordine sentimentele.
E foarte bine ca ea a facut acest pas, si nu mai ramane decat sa fiti impreuna!happy
succes!