| yoshmenarul a întrebat:

Cum fac sa scap de ejacularea precoce, sa nu ma mai termin asa repede cand fac sex? A incercat cineva exercitiul acela cu urina sau ati auzit de la altii ca a dat rezultate? Nu prea am incredere in geluri, pastile, spray-uri etc. Va rog, daca aveti de gand sa faceti glume de prost gust, mai bine va abtineti! Multumesc

7 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Tot ce ti se intampla e psinic sa stii...cati ani ai? Trebuie sa nu te mai gandesti atunci cand o faci ca va fi iar un dezastru si ca nu te poti controla si tot asa ca mai rau te complexezi! Atunci uita de toate problemele si cocentreaza-ti atentia doar asupra voastra atat! Vei vedea ca merita! Bafta!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cel mai indicat ar fi să mergi la un medic urolog, respectiv la un psihosexolog.
Sănătate!

| mikilooooooooo a răspuns:

Salut, nu e nevoie sa te duci la psiholog sau alte lucruri gen sa iei pastile plasturi si alte cacaturi, pur si simplu exersand adica lasi de'oparte laba si te axezi cel mai mult pe placerea partenerei, nu te gandesti la placerea TA! pentru ca logic cand faci laba te grabesti sa-ti dai drumu, acelasi sentiment il ai momentan si in timpul actului sexual gandeste'te la altceva dar nu la ejaculare si inainte sa ai un act sexual fa o laba tongue sorry daca te-au deranjat cuvintele dar am spus'o pe romaneste. bye

| yoshmenarul explică:

Am 22 de ani.big grin

| yoshmenarul explică:

Si trebuie neaparat sa te masturbezi inainte de inceperea unu act sexual? daca ma masturbez si apoi nu mai am chef de facut sex?big grin

| mikilooooooooo a răspuns:

E imposibil inainte cu o ora sau mai mult/mai putin faci ca sa numai fi asa excitat si te axezi mai mult pe ea, sa o satisfaci nu pe tine, pentru ca daca in subconstientul tau gandesti la fel ca si cand te-ai masturba... nu faci nici un pas inainte.

| Marius1985 a răspuns:

Eu am avut rezultate bune cu asta: http://track.maxatin.ro/product/Maxatin/?pid=118&uid=1419 si aveam probleme mari de tot. Iti trebuie ceva la icneput sa te "sustina" si apoi, o data cu increderea, vin si rezultate fara pastile.