Pai uite...i`ao logic. daca nu te placea te mai saruta? si daca era beau, drogat etc.tot nu te saruta daca nu ii placeai macar un pic.partea ciudata la baieti este ca ei cauta atentie, cel mai probabil el asteapta sa il cauti tu pentru a se simtii macho si in felul acesta probabil sa scape de rautacioasele comentarii ale prietenilor, de genu "esti mort dupa aia ',".si totusi sunt sigura ca te place.incearca sa faic tu primul pas.nu te costa nimic,decat sa te chinui cu gandul,, ma place sau nu ma place? mai bine afli o dtaa pentru totdeauna incearca sa vorbesti cu el,invita`l afara ( cu katelul, la un suc, la o tigara, etc)si o sa iti dai tu singura seama daca te place sau nu din gesturile privirea si atitudinea lui. plus de aste ca este cel mai bun mod de a incepe sa comunicati,, daca sunteti doar voi 2. succes :X:X funda?
Ai dreptate! probabil ar trebui sa-l caut eu,dar ma gandesc pe alta parte daca nu e interesat de persoana mea? daca numai vrea sa vb cu mine si ma bag in seama aiurea? daca il intreb ce face, raspunde fara nici o problema. daca eu nu-l caut, el nici atat si nici nu am idee cum as putea sa discut treaba asta cu el, sau daca mai rost sa discut cu EL
Ai dreptate! probabil ar trebui sa-l caut eu,dar ma gandesc pe alta parte daca nu e interesat de persoana mea? daca numai vrea sa vb cu mine si ma bag in seama aiurea? daca il intreb ce face, raspunde fara nici o problema. daca eu nu-l caut, el nici atat si nici nu am idee cum as putea sa discut treaba asta cu el, sau daca mai rost sa discut cu EL
Fetito il intrebi direct ce a fost cu sarutul acela? nu e o intrebare tampita... trebuie si tu sa stii. si dupa asta daca nu face niciun pas spre a fi cu tine e clar, e un nesimtit
E evident ca te place.Cred ca el s-a temut ca sentimentul nu este reciproc si de aceea nu a mai avut curajul sa dea ochii cu tine.
Poate te-a testat sa vada cat de repede cedezi si daca ai cedat usor nu si-a mai batut capul. Ar fi trebuit sa joci un pic hard to get, sau poate in timpul intalniri ai facut/spus ceva care lui nu i-a placut si nu ti-a spus.
Ca baiat nu ai saruta o fata care nu iti place, saruti o fata care iti este placuta macar ochiului. Din experienta proprie iti spun ca poti saruta o fata si apoi sa nu o mai cauti si sa nu vrei sa fi cu ea din diferite motive. Un baiat rare ori refuza sa sarute o fata care arata cat de cat bine, iar daca o face asta nu inseamna ca vrea sa fie cu ea neaparat.
Daca voi ati avut o intalnirea si ati iesit in oras doar voi 2 iar el te-a sarutat fara sa te mai caute apoi este clar, nu te vrea. Si imi pare rau ca ti-o zic asa direct.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: