| Winners10 a întrebat:

Salutare. Cum sa abordezi o fata pe care nu o cunosti INCA? Ce ai putea vorbi cu ea? Ce sa ii scrii prima data?

9 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Buna. Imi cer scuze ca te deranjez. Imi place mult poza ta de profil (aici poti sa dezbati mai mult, depinde ce poza are). Ii spui ca ti se pare romantica iarna, ca ti-ar face placere sa faci sarbatorile cu persoana iubita, sa faceti poze langa brad etc. Acum e putin mai greu pentru ca am inceput sa intram treptat in carantina. Puteai sa o inviti la o plimbare in parc, la un suc, film etc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum sa abordezi o fata pe care nu o cunosti INCA?
Dacă vrei să o abordezi, înseamnă că știi totuși ceva despre ea, iar ceea ce știi îți trezește un interes.
Că altfel nu ai vrea să o abordezi.
Ceea ce știi despre ea, îți place.
Aceea ce îți place este subiectul discuției. Astfel o abordezi vorbind despre ea.
Vorbind despre ea, lucruri care îți plac la ea, o faci să se simtă bine. Astfel vei fi persoana care o face să se simtă bine. Astfel va dori să interacționeze cu tine.
- Salut, am aflat ( văzut, auzit) că... (aici, despre ea ceea ce îți place, aspectele pozitive, plăcute).
Din acest moment va fi interesată să îți răspundă.
Și aș dori să... ( Aici îi propui să faceți ceva împreună ( să discutați, sp purtați un minim dialog)
Această discuție împreună este un prllej de cunoastere reciprocă și este începutul relației.
Apoi continui tot despre ea, până îți pune o întrebare despre tine.
Aceasta denotă că i-ai trezit interesul.
Răspunzi la întrebare și revii cu discuția tot la ea. Ea se simte astfel tot mai importantă și mai apreciată de tine. Asta o interesează în primul rând.

| darrio2007 a răspuns (pentru Adrian5575):

Frumoasă poza!

| cristimihailov a răspuns:

Din ce am citit la cei anteriori, toti baga aceeasi vrajeala.

Poate o iei altfel, o acuzi ca este baiat ca prea are poze simpatice, sau o rogi daca ii poti folosi pozele sa le pui la un profil fals, etc... ceva care sa fie diferit si in acelasi timp incisiv pentru a raspunde.

Apoi vii cu vraja marii

| Adrian5575 a răspuns (pentru darrio2007):

Sarut-mana happy

| DeyCj a răspuns:

Depinde şi de cirumstanţe(real, sau virtual(virtual pe ce site, etc.), aşa la general e cam dificil să-ţi dau un sfat happy.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Lucruri comune, informatii de interes pentru amandoi.

| darrio2007 a răspuns (pentru Adrian5575):

La poza lui ma refer. Aia care nu este.

| bmw300 a răspuns:

Spune-i ca-i prea asa.