| Sawarekh a întrebat:

Salutare, de ce nu simt placere in actul sexual?

Am avut un act sexual dupa 1 an distanta, timp in care in fiecare saptamana m-am masturbat, odata sau de 2 ori, uneori m-am uitat si la filme...

Este adevarat ca placerea s-a diminuat fiindca nu am facut pauza deloc, si trebuie sa fac asta inainte de un act sexual?

Mentionez ca, doar aventuri am avut, nu am avut vreodata ceva constant, am avut cate o aventura odata la cateva luni.

12 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Funcția creează organul, funcția intretine organul.

Cauta pe Google: sex use it or lose it.

Vei găsi de exemplu https://www.webmd.com/sex-relationships/features/sex-use-it-or-lose-it

| Sawarekh explică (pentru doctorandus):

Spune-mi un pic explicit, sa inteleg la ce te referihappy

Multumesc!

| doctorandus a răspuns (pentru Sawarekh):

Ideea ca masturbarea te desensibilizeaza nu are temei in realitate. De fapt, are efectul opus.

| Sawarekh explică (pentru doctorandus):

Eu nu observ asta. si fac de mult timp asta.
Da inteleg, daca o faci de mult timp, incepi sa te cunosti mai mult pe tine, dar asta e altceva.

| Emilian65 a răspuns:

Întrerupe mastturbarea pentru câteva zile și vei observa ca sensibilitatea penisului tău revine la normal la contactul cu vaginul iubitei tale.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Placerea e in creier.
Poate ca tu iti doresti o conexiune mai intima, nu doar la nivelul organelor.
Sexul cu persoana iubita e cu totul altceva.

| Kufu95 a răspuns:

Cel mai probabil nu te atrage tipa cu care vrei să faci în realitate.

| Sawarekh explică (pentru Kufu95):

Ba chiar ma atrage!

| DonJuan50 a răspuns (pentru Sawarekh):

Ideea e că ar trebui să o lași mai moale cu masturbarea dacă vrei să obții plăcere.
Se numește death-grip, adică se desensibilizează pielea penisului la atingere și la mișcarea naturală la introducerea în vagin.
Dă-i o pauză de câteva zile, ca să simți totul mai intens.

| Sawarekh explică (pentru DonJuan50):

Am inteleshappy o sa incerc sa fac o pauza cat mai maricica.
Deci nu e adevarat ce a spus user-ul( doctorandus ) de mai sus, nu?

| DonJuan50 a răspuns (pentru Sawarekh):

Nu te mai masturba 3-4 zile la rând, pentru că o să vezi că sensibilitatea pielii o să-și revină, iar senzația va fi mult mai intensă.
Totuși să folosești prezervative ca să nu ai surprize neplăcute și să ejaculezi foarte repede.