Ea este destul de matură pentru o relație de acest gen.
Părinții tind să fie mult prea protectori de cele mai multe ori. Explicați-le părinților că țineți unul la altul și că nu faceți nimic greșit. Până la urmă fata o să aibă 20 de ani mâine- poimâine. Până când o să-i mai poată interzice?! E majoră și vaccinată.
Eu zi ca este matura. Nu stiu pana cand sa-i interzica aceste lucruri ca si mie mi se par lucruri prostesti ce fac parintii ei, dar o sa incercam cum ai spus si tu... Iti multumesc de sfat!
Buna
Nu cred ca noi sunt in masura sa ii dam sfaturi, daca ea te iubeste cu adevarat, ar fi bine sa stea de vorba cu parintii ei si sa ii faca sa intelega ca totusi are 19 ani si nu 14-15 ani.
Sa ii faca sa intelega ca este mult mai indicat ca ei sa stie de relatia voastra decat sa faceti ceva pe ascuns.
Sunteti majori, deci cred ca o relatie la varsta asta este admisa.
Iar daca ai sai parinti nu inteleg acest lucru, nu cred ca fata isi va permite sa plece de acasa atat timp cat depinde financiar de ei.
Cauta sa vorbesti si tu cu parintii ei si sa le explicati ca va iubiti/ca va respectati si ca va respectati si parintii si de aceea va trebuie si acordul lor
O seara buna
Mor cand va aud pe voi baieti cu lozinciile astea: "o iubesc enorm de mult". Normal ca n-au nimic cu tine, doar n-o sa iti zica in fata ca nu te plac. Iar domnisoara daca nu este in stare sa iasa din lesa parintilor, e grav. Desparte-te de ea si cauta o fata mai hotarata.
Chiar o iubesc si daca mai cunoaste ai stii ce fel de om sunt, dar pana atunci nu-ti poti face o parere, judecand dupa aparente. O sa incercam sa discutam cu parintii ei si daca nu gasim o cale sa-i facem inteleaga ca nu facem ceva gresit in asta, punem capat acestei relatii. Merci de sfat.
Totul depinde de ea (este totusi majora), de tine, daca esti responsabil de faptele tale, si de parintii ei, daca pot avea sau nu incredere in ceea ce face fata lor. Daca o iubesti atat de mult, de ce nu o ceri de sotie, daca spui ca parintii tai sunt de acord cu relatia voastra? Asta inseamna iubire, responsabilitate fata de partener, nu fata de propria persoana!
Nu ma pot casatori de la varsta asta. Intai vreau sa-mi fac un viitor, sa-mi gasesc un job decent si apoi ma gandesc sa ma casatoresc...
Ok, dar atunci dragostea ta este o minciuna, iar viitorul ti-l poti face si langa ea, daca tu zici ca-i mare dragostea ta.
Nu-i o minciuna, dar de la o varsta atat de frageda nu ma pot casatori si inca nu sunt pregatit pentru acest lucru. Merci pentru sfat!
Daca la 19 ani ii impun asta, fara suparare, dar parintii fetei sunt cam dusi cu capul. Vor s-o duca la manastire, sau ce?!? Tu nu prea ai ce face, decat s-o asiguri de dragostea ta, dar ea trebuie sa discute clar cu ai ei, si sa-i faca sa inteleaga ca asa nu merge.
Si eu cred acelasi lucru. Nu stiu unde vor sa duca ca mai are un frate si lui ii fac toate poftele si pe ea o lasa de izbeliste. I-am explicat si eu ca alta cale nu avem decat sa discute cu parintii ei sa-i faca sa inteleaga ca nu facem nimic gresit in asta. Daca nu se gaseste un consens pe aceasta cale, o sa punem capat acestei relatii. Merci de sfat!
Daca ea nu are coloana vertebrala in fata parintilor, tu nu ai ce sa faci decat sa accepti in continuare sa va vedeti pe ascuns. Si sincer, sunt copile care fug de acasa la 14-15 ani cu iubitii lor...si ea la 19 ani nu se poate impune ca are o relatie?
Discuta cu ea si explica-i ca trebuie sa faca in asa fel incat tu si ai ei sa va vedeti mai des. Doar daca ai ei te cunosc mai bine vor ajunge sa aiba incredere in tine sa o lase in pace.
Vorbeste in primul rand cu fata, ce crede ea despre acest fapt, pe urma ar trebui fata sa aiba o discutie cu familia, sa le explice totul, si ar urma si o discutie cu tine si familia ei. doar discutind veti dobandi ceva - relatie, caci daca familia ei nu va fi de acord, va pune bete in roate relatii si nu veti ajunge nicaieri, discutati, nu va fie rusine, succes