Trebuie sa-ti invingi teama, alta solutie nu este. Daca ai recurge la faze gen sa-i spui pe mess sau printr-un prieten ar fi mult mai rau. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa-i arati ca o placi. Data viitoare cand va intalniti poti s-o iei de mana si sa te uiti la ea intr-un fel mai special decat te uiti de obicei, sa va imbratisati mai des, sa-i faci complimente si altele. Faptul ca esti rusinos se poate trata doar exprimandu-ti sentimentele. Chiar daca fata nu te place ea o sa te respecte fiindca ai putut sa-i spui ce simti. Lucrul asta il intalnesti destul de rar la baieti, majoritatea recurg la metoda cu mess-ul sau sms-urile. Plus ca tu ai fost dragut cu ea si ai dus-o la pizza. Nu ai de ce sa te temi, va intelegeti bine, nu ai ce sa pierzi. Daca vrei sa mai vorbim despre asta poti sa bagi id-ul: lizard_crime
Chiar crezi ca pot sa zic ?
Sunt prea rusinos. nu as putea
Macar dai un bilet sau pe mess
Inca ceva: cand am condus-o acasa, am ajuns in fata blocului ei si a plecat pur si simplu, doar ne-am salutat. Cred ca e important si asta :-ss
Pai sti sigur ca are iubit? Daca chiar are iubit de ce ar iesi cu tine? Acum cand ai zis chestia aia ca sunteti ca si frati m-a pus pe ganduri.Deci ea are un iubit (daca stii tu sigur ca are iubit ) si are si un prieten foarte bun ( adica tu)Cu iubitu se saruta, bla bla bla, etc si cu tine iese in oras, se plimba deci suntei doar amici.Acum, trebuie sa incerci sa fi mai indraznet. Fa-ti curaj si du-te la ea si spune-i: Spune-mi ceva sincer... Daca ai iubit de ce iesi cu mine? Si vezi ce iti raspunde.Incearca cumva sa ii spui ca iti place de ea..acum nu stiu cum sa ii zici.Bafta!