| victor1 a întrebat:

Salutare
De curand imi place o fata de 13 ani, o sa faca incurand si ea 14 ca mine. Avand in vedere ca nu prea le am cu relatiile as dori ajutorul vostru.Ce ar trebui sa i spun.Ne cunoastem de 3 ani dar am simtit asta de abia acum(este puternic)
Sfaturi va rog,

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Ai 14 ani, ceea ce simti tu este atractie pur fizica fata de ea, ci NU ai sentimente fata de ea. Ea este mica, deci acelasi lucru poate fi spus si in cazul ei.

Da-mi voie sa te intreb un lucru. De ce iti bati capul la varsta ta cu relatii? Ai 14 ani, esti copil, joaca-te, distreaza-te, profita de copilarie si lasa relatiile pentru cand vei fi major ca ai tot timpul din lume pentru asta, plus ca nici tu si nici ea nu stiti cum stau lucrurile cu asta.

Totusi, daca vrei neaparat sa afli cum sa seduci o fata/femeie, iti pot spune ca lor le place ca barbatul sa fie curajos, sa se duca la ele si sa le abordeze direct. Avand in vedere faptul ca voi va cunoasteti de 3 ani, dar nu stiu nivelul relatiei voastre (cat de bine va intelegeti, daca sunteti sau nu foarte buni prieteni, etc) nu iti pot spune exact cum sa faci. Am nevoie de ceva mai multe informatii pentru a-ti da un sfat util.

Daca ai nevoie de ajutorul meu, trimite-mi un mesaj privat si vorbim.

Be smart and have fun.winking

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

La 14 ani ar trebui sa va limitati la ceva platonic. Din cauza modificarilor hormonale, interesul fata de sexul opus (sau acelasi sex, in cazuri abe... hehe, mai bine nu completez) creste, dar nu sunteti pregatiti inca de o relatie "cu tot tacamul".
Faceti diverse lucruri impreuna, mergeti cu bicicletele, la cinematograf, invatati impreuna, dar pe latura amoroasa a relatiei ar fi bine sa mergeti ca melcul.

| Zenithf a răspuns:

Rectific, avand in vedere ca nu cunosc viteza melcului, s-ar putea sa fie necesar sa mergeti chiar mai incet.

| Zenithf a răspuns:

Cred ca am fost un pic pe langa subiect, ca sa ajungi acolo unde am zis, sa faceti lucruri impreuna, trebuie sa o intrebi daca vrea sa faceti acele lucruri impreuna, si asta nu pe nepregatite, ci in timpul unei conversatii pe care o purtati. De exemplu, cand discutati despre o materie, poti sa o intrebi daca vrea sa va faceti tema impreuna, cand discutati despre timpul liber, poti sa o intrebi daca nu iese si ea cu bicicleta afara, sau fara bicicleta, whatever.
Poate fi asta cand vorbiti intre voi, sau cand sunteti mai multi colegi impreuna, si atunci esti mai atent la ce zice cu ea, si discuti preferential cu ea.

| Zenithf a răspuns:

Si tine minte si lucrul asta: "nu-i rusinos sa-ti placa de cineva, ii rusinos sa nu o recunosti". Cand incearca cineva sa rada pe seama acestui subiect, inchide-i gura cu asta.
Si este o mica-mare diferenta intre a placea si a iubi, tu limiteaza-te deocamdata la a placea, cum de altfel si bine ai scris in intrebare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zenithf):

Omg, încearcă să spui tot ce-ţi trece prin minte printr-un singur comentariu.

| Zenithf a răspuns (pentru anonim_4396):

AI dreptate, dar cred ca-s prea imprastiat pentru asta. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui să îi spui nimic.

Amândoi sunteţi prea mici pentru o relaţie. Şi decât să stricaţi o prietenie de 3 ani pentru o relaţie iluzorie de câteva zile, mai bine aştepţi până dispare atracţia asta între voi.