Salut!
Paii..cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea..sa te bagi in vorba sau sa-i faci complimente despre cum ii sta parul sau despre haine.Si nu o lasa in pace! O vei pierde asa, si cand se uita la tine, sau spre tine, zambeste`i, dar sa nu te holbezi prea mult la ea va crede ca esti obsedat sau isi va dea seama ca o placi...depinde de ce fel de persoana este ea.
Daca ai facebook`ul ei, sau id`ul, vorbeste cu ea si fa`ti curaj sa-i spui ce simti.Nu i`o spune direct va fi prea socata si nu va sti cum sa reactioneze..incetul cu incetul..si poate va realiza ca si ea te place
Sper ca te-am ajutat!
Si sa nu renunti, daca o iubesti fa totul pentru ai arata ce simti chiar daca te refuza din prima, sau a doua...Nu renunta! poate isi va dea seama ca ti prea mult la ea si va aprecia gestul si poate vei avea o sansa.
Funda?!
si eu am avut visuri gen in care sarut o fatadar la mine s-a intamplat si in realitate asta, doar ca eu i-am furat un sarutiar tie daca iti place de ea nu o lasa in pace ca doar o iubesti si o vrei pentru tine, deci succes