anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o intrebare: ce trebuie sa faci la prima intalnire? Sa va spun pe scurt cum sta treaba: vara asta m-am angajat si am dat acolo de o fata de care mi-a placut, am invitat-o atunci in oras, si s-a tot scuzat ca e ocupata, dupa am continuat sa vorbim ( ea imi tot scria) si uite asa am incercat din nou si am obtinut o intalnire.
De mentionat un lucru: ea vrea sa merg eu la ea in oras (sta la 20 km departare, dar nu e probleme ca am drum pe acolo destul de des) si la aceasta intalnire, vrea sa o aduca si pe vara ei(ele 2 se inteleg super bine) ca, vrea sa ma cunoasca si ea.
Totusi nu stiu cum ar trebui sa fac, de exemplu nu stiu daca sa ii iau un trandafir sau nu, avand in vedere ca nu o sa fim doar noi doi, si eu chiar vreau sa mai obtin o intalnire(a 2-a cred ca va fi aia decisiva).
P.S este prima mea intalnire, nu am mai scos niciodata o fata in oras (am 17 ani)!

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-i duce flori la prima intalnire, pari prea disperat.

| Violleta2022 a răspuns:

Am un singur sfat sa-ti dau, niciodata sa nu accepti intalinir cu mai multe eprsoane, ca esti luat de prost.
Ori vine singura ori nu mai vine deloc!
Intr-o relatie de prietenie /dragoste nu-i loc de a 3-a persoana.
Ceea ce vrea ea sa faca este foarte urat! Sa iasa cu prietena sau verisoara alta data, nu in acelasi timp cu tine.

| Plato a răspuns:

Vezi, tocmai asta e problema multora, ca se intreaba "ce trebuie sa faci". Nu trebuie sa faci nimic nou, prietene, trebuie sa fii tu insuti, oricat de banal suna, chiar daca ai mai auzit expresia de nu stiu cate ori. Nu incerca sa pari diferit de cum esti in mod normal, deoarece chiar daca pe moment, sa zicem, i.ar placea, nu vei rezista sa te ascunzi la nesfarsit si nici nu ai de ce sa faci asta. Fii tu, daca te place e foarte bine, daca nu inseamna ca nu ea e aleasa. Nu te schimba dupa moda, asteapta sa se schimbe moda pana ajunge la tine. Oricum ar suna, daca in mod normal esti un nesimtit, fii si la intalnire nesimtit, sa nu regrete mai apoi fata aceea ca te-a acceptat, sa vada cum esti, poate ii plac nesimtitii. Sper ca ai inteles aluzia si nu te-ai jignit. Daca esti un domn, educat, bine-crescut, aceste lucruri se vor vedea din simpla ta purtare naturala, si ea nu va avea nevoie de mai mult. Hai, bafta.

| anonim_4396 explică (pentru Plato):

Ai dreptate, mersi mult!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nevoie de cadouri, trebuie doar sã faci o impresie placutã nu neaparat fetei, si prietenei ei daca ii castigai increderea prietenei o sa fie win-win pentru tine. Plus sa taci din gurã si sa le lasi pe ele sa vorbeasca mai tot timpul intâlnirii, sa nu o dai in barã lasândute sa astepti dupã ele sa nu zici nimic la chestia asta, sau sa le lasi Stea pe telefon in timp ce sunt cu tine.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Deci o las balta cu trandafirul. Poate la a-2-a intalnire ii iau unul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poate tii se pare un gest dragut Dar sigur au mai facut-o altii, nu incerca sa o cumperi cu cadouri pânã nu e ceva oficial

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si fiind si vara ei acolo, parca nu as lua, o sa ii iau cand o sa fim doar noi doi sa fie asa romantic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oke

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deja am acceptat, ca cica vrea sa ma cunoasca. Acuma am auzit pareri diferite, am un prieten care a iesit cu o fata si fata si-a mai adus o prietena.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa vii sa ne spui cum a fost sa iesi cu 2 fete la plimbare!
De parca-s legate...
Jenanta situatie!